20 september 2016

En liten trudelutt om helgen som gick

På jobbet känns det återigen som om det bara är måndagar och fredagar. Hinner precis skriva upp på anslagstavlan vilka veckans planer är, så är det dags att sudda ut och planera igen. Det är ju inte ens hundra dagar till jul(!), så om jag säger att de senaste månaderna gått väldigt fort, så överdriver jag inte det minsta...

På helgerna försöker jag att inte ha alltför mycket program, just i och med att jobbveckorna blir rätt intensiva. Visst blir det ofta lite flängande hit och dit, även om kalendern gapar tom.. Men mina "helgwanties", alltså saker jag gärna vill hinna med, är en ordentlig frukost, lite kvalitetstid med sambon, sovmorgon, kanske nån sväng i skogen, träffa vänner och bara ta det lugnt. Och allt detta lyckades jag klämma in föregående helg.

På fredag efter jobbet for Basti och jag en sväng till Vasa. Strosade runt på Minimani en stund, och avnjöt sen fredagsmiddagen på Amarillo.
 Slog på stort och delade till och med på en efterrätt!
Installerade också de nya utelamporna jag köpte på Minimani. Blev perfekt nu i höstmörkret!
 
På lördag morgon åkte jag till Nykaabi för att frisera mig (mera om det senare). Innan jag åkte hem gjorde jag en omväg och for till Socklot och plockade solrosor. Så himla fina!
 På kvällen var vi ett helt gäng som tog taxi till fantastiskt vackra Glasbruket i Vexala.
 Där firade vi Marie och Kristian, som förlovat sig tidigare i år.
Tackar för en otroligt fin och gemytlig fest, i gott sällskap!
 
På söndag gjorde vi frukost. Det är ju lite vår grej, ni vet.
 Basti, jag och Nicke tog hunden med oss och for ut i skogen några timmar. Satt mest och värmde oss vid brasan och pratade medan Rex yrade omkring i närheten. Tyvärr hade vi glömt korven, så vi fick nöja oss med varm O'boy och Toblerone...
 Spelade ett varv Alfapet på kvällen. JAG VANN!
 Ostbricka och film som avslutning på helgen. Perfekt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar