6 juni 2016

Vilar upp mig

Efter helgens balkongsittande (och blåsten!) har jag gått och blivit förkyld. Eller vi ska säga att det är på gång... Redan igår kände jag mig rätt trött och hängig. Ryggen bråkade lite också. Har varit inne på samma spår idag, och knappast blev det bättre av att jag hade väckning halv sex på morgonen, med under sex timmars sömn bakom. E hovo domm får kroppin lid, som vi pa säg!

Nå, jobbat har jag i varje fall gjort idag, utan desto större svårigheter. Trodde nog att ryggen skulle fara åt hell där en stund, men det redde upp sig efter att jag fått vila en halvtimme med barnen. Alltså vilan vet ni, den är nog guld värt! Hade glömt hur mycket trettio minuter med avslappnande musik och ett huvud på kudden kan göra för orken i jobbet. For hem vid tvåtiden, och sen dess har jag inte gjort mycket vettigt. Datanördat mest. Har absolut inga måsten ikväll heller, så det känns bra. Får chans att vila upp mig så jag orkar resten av veckan.


På jobbet är det sommardagis som gäller nu tre veckor framöver, varav jag jobbar två. För vet ni, sen åker jag iväg till New York! OM TOLV DAGAR. Jaa härriguuu. Bar upp reseväskan igår. Sista byrålådan svämmar snart över av researtiklar. Ögnar igenom klädskåpet dagligen och har "modevisning" för att testa vilka kläder jag ska ta med mig. Jag menar, hur gör man ens för att få med sig fem veckors kläder i en helt vanlig resväska!? Visserligen kommer jag ha möjlighet att tvätta kläder under resans gång, men vem vill nu ha samma shorts och topp på alla bilder...

1 kommentar:

  1. Skiva 1-1,5 färsk ingefära och 1 citron(saften)
    Koka upp 1 liter vatten och lägg detta i, låt de stå och dra sig 10min.... Så jag lovar dig att du blir både bättre i rygg och förkylningen försvinner :) Krya på dig :)

    SvaraRadera