2 maj 2016

Maj

Skeppohoj banditer! Här har det hunnit bli ny vecka och till och med ny månad, och själv hinner jag inte med. Kan verkligen inte förstå att det bara är några veckor kvar av vårterminen, för enligt min mening började den ju nyss?! USA-räknaren står på så lite som 47 dagar, och semestern hägrar i horisonten. Tyvärr kommer ju sommaren passera minst lika snabbt, och plötsligt står man där igen med nya utmaningar.

Och ja, nya utmaningar, det blir det definitivt för mig till hösten! Förra veckan fick jag nämligen veta vad jag ska göra efter semestern. Jag har glädjen att få meddela att jag är kvar på Solbacken ännu ett år, men denna gång ska jag vara barnträdgårdslärare OCH föreståndare. Håå! 25 år och daghemsföreståndare, det blir minsann något att bita i. Men jag älskar ju utmaningar, och inte för att skryta men, jag är ju nog en ledartyp i märg och ben... Så det blir spännande och roligt i höst.

Annars då? Ja, jag har tydligen dragit på mig världens förkylning. Sjukt i halsen, hosta och riktigt täppt i näsan och tung i huvudet. Misstänker att jag dessutom börjar lida av pollen nu, med tanke på hur det grönskar där ute.. Så det är liiite jobbigt att vara jag precis just nu. For hem lite tidigare från jobbet idag så jag ska kunna vila så jag orkar två dagar till. För sen är jag ledig torsdag-fredag. Tack och lov för det, får man väl säga i detta läge.

I helgen har jag förstås också gjort massa skoj, och det ska ni få höra om härnäst!

En bild från dagens 1:a maj-picknick vid Kimo bruk.

1 kommentar:

  1. Grattis :D ty om nar passar ti va föreståndar ;) :)

    SvaraRadera