23 maj 2016

Snaps from my weekend

Som vanligt har jag inte haft tid att blogga i helgen (konstigt, eftersom jag oftast har mer fritid då?!), men det finns ju alltid en orsak... Denna gång stavas det mycket fix och trix på Bastis balkong. Det började egentligen redan i tisdags då vi fick hem en hel hop lådor med terassplattor att pussla ihop. Sen var det bara att inhandla balkongmöblemang, måla kabelrulle, bygga inredningsstege och släpa upp massa av mina lådor och grejer för att få det lite hemtrevligt. På lördag kväll hade vi balkonginvigning, och konstaterade att det är rätt skönt med en 4 x 3 meters inglasad balkong när vädret ser ut som det gör! Nu återstår väl lite blommor bara, så blir det nog riktigt bra.

Annars har vi väl inte gjort så mycket. Ätit, vilket jag tydligen har en grej för att fotografera ska ni få märka... Och så var jag en sväng och hälsade på Linn och lilla Amanda igår kväll också. Träningen blev bortprioriterad i helgen, men ibland behöver man ju få vila upp sig också! Här följer en liten bildbomb:

Pussel.
 Torsdags-kvällsmål: Grynostplättar, jordgubbar, banan och grädde. Perfekt efter ett tungt gympass!
Tortilla-perjantai.
Har jag sagt att jag älskar frukost? På lördag blev det batong och american pancakes. Bästa starten på dagen, helt klart!
 Det som bara skulle bli en kort shoppingresa till Vasa för att hämta hem ett utemöblemang och sista grejerna till min resa blev en roadtrip till Masku i Seinäjoki. Nå, fick ju åtminstone dagen att gå!
 Efter vår Seinäjoki-resa var Basti sugen på att se ishockey och jag var hungrig - så vi slog två flugor i en smäll och for till Bock's på båda.
Mera pusselbyggande...
Utemöblemanget var "som laga" för balkongen. Och nu är det så skönt så skönt att sitta där ute och njuta!
 Lördagsnöjen - en dricker öl och den andra målar (men som tröst kan jag säga att det nog blev några lonkero och en halv vinflaska för mig sen också när vi fick gäster).
På nåt vis måste det väl synas att herrn i fråga jobbar med Herrfors...
 Söndagsfrukost.
 Njuter! Och ja, jag gillar mönstrade kläder.
 Vi byggde också ihop en inredningsstege av tre höstörar jag köpt på loppis tidigare i vår.
 Söndagens lunch/middag blev lövbiffsrullader i ostsås, krysspotatis, brysselkål och melon. Avnjöts förstås på balkongen!
 Linn bjöd på bästa sällskapet och supergod rabarberkladdkaka med vaniljvisp.
 Läget just nu - bara lite blommor och örter som fattas!

Vad har ni haft för er i helgen då?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar