23 maj 2016

Kan det vara måndag?

Alltså kan det vara sant att det är måndag igen? Helgen svischade förbi innan jag ens hann säga "no ere hälj igen". Den fylldes med en hel den balkongfix, som ni ska få ta del av i nåt skede. Idag bilade jag som vanligt iväg till jobbet klockan halv åtta ungefär, och hem strax efter tre. Otroligt härligt väder idag alltså! Trodde inte att väderprognosen stämde förrän jag såg det med egna ögon. Bara att gräva fram shortsen för resten av veckan nudå, eller!?

När jag kom hem lyckades jag med en fin bedrift - gick upp till Bastis för att kolla lite, hängde nycklarna innanför dörren, och sen när jag skulle gå tillbaks till mig så låste jag förstås in nycklarna. Inte bara till min lägenhet, utan till hans också! Och sådär lägligt hade han nåt på jobbet så han hamnade att vara längre (har fortfarande inte kommit hem), så då var goda råd dyra. Hade varken bilnyckel eller nyckeln till cykeln till hands heller, och att fördriva över en timme i ett trapphus kanske inte är så kul. Nå, tur i oturen så hade jag åtminstone telefonen på mig, så det var att börja ringa runt då och fråga om nån kunde skjutsa mig till Seiplax, för Bastis hemnyckel fanns i hans bil. Tack och lov så kom min räddare i nöden Conny till undsättning och jag kom mig in i lägenheten igen. Håhhå, kan det vara måndag?


Nu ska jag försöka tidsinställa några inlägg innan det är dags att hoppa i zumbakläderna och bila iväg till Nykaabi, och därifrån vidare till Jeppis för veckans studio Z-besök. Pappa har köpt nya ringar och fälgar till min bil också, så mitt i allt har min ride blivit pimpad tills jag kommer hem. Och så nyaste Game of Thrones på det då. Va e no bäter än he?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar