5 maj 2016

Fyra dagar ledigt


Den första av fyra lediga dagar började med att Sebastian bäddade ner mig under täcket och ställde sig och gjorde frukost åt oss. Rågbröd och plättar(!) blev det idag. Om ni tycker att jag är bortskämd så håller jag helt med... Nu skiner solen för fulla muggar där ute, och jag längtar efter att spendera tid utomhus. Tyvärr är jag fortfarande ganska krasslig, så får väl hålla mig inomhus lite till, om det ska gå över nån gång..

För tillfället pustar jag ut nån minut på soffan för att samla krafter inför kommande projekt: städa hushållet. Fy så det ser ut här alltså! Dammtussar överallt, och för att inte prata om hur köket ser ut.. Jaja, det är väl bara att bita i det sura äpplet, elda igång Spotify och sätta igång. Det positiva är väl att det inte borde ta sååå länge att plöja igenom 36 kvadrat! Sen kanske jag hinner med nåt annat skoj denna dag också. Hälsa på Tees och favoritkillarna, till exempel.

Imorgon är Sebastian också ledig, så vi tänkte åka en sväng till Tuuri. På lördag ska jag ha tjejkväll/inflyttningsfest med Tjängan, och på söndag firar jag morsdag i Hunurijärvi. Annars är programmet rätt öppet, och skönt är ju det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar