31 maj 2016

Trettioförsta maj

Tisdag, sista maj. Tre dagar kvar på förskolan. Kokosbollar på sagostunden. Tjugofem grader varmt. Åtta kilometers promenad. Första solbrännan. Vårfest på Nabben med jobbkollegorna. Troligen redan dödat en av sommarblommorna.

Sånt denna tisdag! Efter jobbet for jag och Maria ut på en 1 h 20 minuters promenad i värmen. Resultatet var 8 kilometer pratande och lite brända axlar. Jag brukar ju aldrig bränna mig, så det börjar bra... Sen fick jag för mig att prova min nya locktång som jag köpte på Storloppis i Botniahallen för 3(!) euro. Visst blev det lockar, men glömde förstås att fotografera... Hoppade i långklänningen och hämtades upp av kollegan Åsa. Det blev "vårfest" med personalen, vi höll till på Nabben och åt pizzabuffé samt chokladtårta till efterrätt. Satt ute på terrassen och njöt i kvällssolen. Prat och skratt, och sen hemåt igen.

Och det är ungefär vad jag hunnit med idag. Har fått göra en lista nu med saker jag MÅSTE göra denna vecka. Får väl så lov att börja bena av den.. Imorgon.

Grannens äppelträd är så fina att jag ser ut som en hjärtsmiley varje gång jag går förbi dem.
 Underbart god Maxmo chokladtårta med glass och jordgubbar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar