9 maj 2016

Monday 9/5/16

Hello ladies (å kanski nain einstaka kar)! Måndag, ny vecka och nya möjligheter. För mig återstår nu endast 29 jobbdagar och så blir det dags för denna kvinna att ta semester. Vilket också innebär att det bara är 40 dagar kvar tills jag åker iväg till det förlovade landet i väst! Och ännu har jag en hel del att fixa... I fredags när vi var till Tuuri fick jag med mig en hel del förnödenheter till resan, såsom ett extra minneskort, vacuumpåsar för kläder osv. Sen återstår det ännu att förhandsboka boende och fylla i en ESTA-ansökan. Skrämmande! Och så har jag förstås börjat stressa över packandet lite redan. Jag menar vad tar man ens med sig på en 5-veckors resa till ett land där vädret och aktiviteterna varierar väldigt från dag till dag!? Tips mottages gärna, för annars kommer jag att ha packat med mig sjutton shorts och femton skor...


Annars rullar väl livet på som vanligt igen. Förkylningen har gett med sig (ska vi tro), så nu är det bara pollen som bråkar.. Igår kväll var jag och Louise ute på en promenad som hette duga. Vi skulle inte gå så långt, så Sebastian släppte av oss i Kimo och så var det meningen vi skulle promenera hem, det är ju nämligen inte så långt. Men på nåt vänster lyckades vi kringelikroka oss hem på alla möjliga skogsvägar, och pulsklockans gps stannade tillslut på 12,5 kilometer. Inte illa alltså! Känns dock i kroppen att jag var igång första gången på en vecka, så det återstår att se hur pass pigg jag är på kvällens Jeppis-zumba.


Veckan som såg ut att bli väldigt öppen och planlös tog en totalomvändning och blev fullbokad på en gång. Hur låter det t.ex. med tre möten, en kurs, ridning, uppträdande på Lions-fest och megaloppis i Botniahallen?! Ja, i mitt liv finns det nog inget som heter lediga dagar, alltså. But that's the way I like it!

3 kommentarer:

 1. Jag tipsar om att du har ett par ordentliga (!) skor som tål allt du ska gå i fem veckor, fast du säkert ska bila och bussa en hel del så kommer du antagligen gå väldigt myki :)
  Mitt andra tips e att int ta med för myki kläder, eftersom du säkert får möjlighet att tvätt på resan.
  Mitt tredje tips e att uppdater bloggen så ofta som möjligt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipsen! Tips 1 e redan fixat, har införskaffa både vandringsskor och sandaler :)
   Tips 2 e väl svårast av allt...
   Och 3, I will do my best ;)

   Radera
  2. Verkligen lättare sagt än gjort. Slutar alltid med att man packar väskan till bristningsgräns och använder typ hälften.

   Radera