14 februari 2016

Valentine's

Alla hjärtans dag, vändagen, Valentine's day, ystävänpäivä... Kär dag har många namn. Jag har haft den mest perfekta vändagen. Fick sova tills jag var utvilad, vilket tydligen var redan halv tio, ovanligt nog. Kände mig betydlig piggare idag. Ingen feber, och halsen som var otroligt sjuk igår kväll var inte så farlig idag. Har haft bra energi, men ska inte låta mig luras..

Gjorde american pancakes till frukost. Sen fick jag besök av min fina Linn-Ling, och vi pratade bort några timmar med varsin kakbit till mellanmål. Värmde lite soppa till lunch, gick med en vändagsleverans, och sen var det dags för dagens revy. Hann bara hem så ringde det på dörren nere i trapphuset. Det visade sig vara min lilla ack så älskade lånedotter som kom med vändagspresent. Hon stannade på besök och vi hittade på massa bus. Varm i hjärtat efteråt!

Nu ska jag och sambon äta hotdog och kolla Så ska det låta. Sen borde jag duscha och så är det väl bara att bädda ner sig under täcket då igen. Och en till vecka på jobbet väntar runt knuten. Bara att dra åpp snåri å fåortset!

Solkakan var ett resultat av massa utgående livsmedel i kylskåpet. 
<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar