12 september 2014

Tillbaka på finsk mark

Tjeeena! Här börjar livet återvända till vanliga rutiner, sakta men säkert. Tacksam över att det är fredag idag, och min jobbvecka alltså endast bestod av en dag. Med bara sju kiddar dessutom. Mjukstartade jobbandet med 7:45-14:45. Fick sluta en timme tidigare för att jag hade en timme på plus från förra veckan. Nå, ändå stannade jag kvar dendär timmen till kvart före tre och donade med ett och annat. Skönt att trampa hem i höstvindar! Startade tvättrumban, vattnade blommorna, skrev lite handilslisto, packade det sista ur väskan... Sen hade jag plötsligt så mycket kläder på sängen att det var oundvikligt att låta klädskåpet vara som det var. Så jag torkade och sorterade och städade. Böt ut sommarkläderna mot tjockare tröjor. Rensade i skohyllan också. Så nu känns det bra med en ny start! På alla vis.

Ingen orkade koka mat när sambon kom hem (det dög tydligen inte med knackkorvar och makaroner) så vi bilade till ABC för varsin måltid. Sen var vi bjudna på kalas till Kalles mommos, tydligen. Så det blev muffins och tårta och pizzasnurror. Äh vafan, fortsätter food-madness ännu i helgen och tar nya tag på söndag/måndag. Och nä, jag kommer verkligen inte fortsätta på dethär spåret. Fy helvete så jag ser ut när jag kollar mig i spegeln. Inget att visa upp för världen, verkligen! Söndagsgym kommer aldrig att ha varit så tungt känner jag på mig...

Här har ni mig i nuläget, en dubbelhaka mer och femton nyanser brunare.
 Och vad jag köpte från Turkiet:
Gula Converse, vinröda Nike, orangevit Michael Kors-börs, 2x Ray Ban-brillor och en Adidas-huppari. Och det blev en relativt billig historia!

1 kommentar: