20 september 2014

Alanya 2014 - dag 4

Fjärde dagen i Alanya, måndag, och vi hade ställt alarmet på 9:30. Fixade oss, packade väskorna, ner på frukost och sen bänkade vi oss i varsin solstol för resten av dagen. Jag, som äntligen fått bokfeelis satt och läste i princip hela dagen. Hotellet ordnade vattengymnastik i poolen några gånger i veckan, så det deltog jag i mellan elva och halv tolv. 15-tiden var vi en snabb sväng till butiken och så uppe på lite lunchpaus stavat flingor, yoghurt, knäckebröd och frukt. Sen vid poolen igen framtill klockan fem ungefär. En lite mulnare dag, vi hade egentligen planerat att äta middag i solnedgången, men det fick vi skjuta upp till en annan dag pga för många moln.

Både jag och Kalle lyckades bränna oss ganska duktigt - han på magen och i ansiktet, jag på bröstet.
Förstås blev det balkonghäng när vi duschat och fixat oss.
Ser mörkt ut...
Gissa vem som förlorade i gin!?
Och gissa vem som vann!? Jag var så öm vid axlarna/bröstet att jag inte ens kunde ha bh banden uppe...
Redo för kvällen! Vi traskade iväg mot Kleopatra-sidan av stan och spanade in var dendär solnedgångsrestaurangen var. Beslutade oss för att köra på det kommande dag. Traskade vidare i hopp om att hitta ett bra ställe för kvällens middag.
Tillslut landade vi på en absolut favoritrestaurang: Cubana. Fjärde besöket för mig!
I väntan på käk.
Jag hade pimpat mig själv med läppstift kvällen till ära.
Beställde in kycklingquesadillas - så jäääkla gott!
Sambon åt BBQ burrito med lamm. Båda rätterna fick godkänt med plus i kanten!
Sen hade de happy hour, så det blev varsin strawberry daiquiri (min kärlek till daiquiris såg inga gränser denna resa!) till efterrätt.
Dags för lite show!
Tog varsin mojito också, gött!
Kolla! En kamel och en åsna på besök!

Mätta i magen traskade vi hemåt nån gång runt halv elva. Kalle kollade lite fotis på tv när vi kom tillbaks till hotellet, medan jag låg i sängen och läste/telefonnördade. Gick och lade oss runt tolv. Ännu en lyckad dag bakom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar