2 september 2014

Klåperiet och symptomen

En actionspäckad dag bakom, med bland annat 10+ timmar på jobbet. Öppningsskift och väckning 05:45. En helt vanlig tisdag på dagis med så gott som full styrka i barngruppen. Slutade klockan 13 men satt ännu 50 minuter och donade på med diverse. Bilade hem, via butiken med två kassar pantburkar (de minskar aldrig?!) och hem med en kasse mat. Tvättade en maskin med skor och packade lite kläder under tiden. Veckans fråga: Hur många klänningar kan en kvinna behöva på en veckas solsemester? Jag tror tio. Och då har jag verkligen inte tagit med alla jag vill ha!

For en sväng via gymmet, 55 minuter armar och det kändes bra efteråt. Duschade under tiden jag tillverkade korvgratäng med tortelloni. Mat i magen, fräscha kläder på och lite smink i fejset så var jag tillbaka på jobbet 17:45. Idag hade vi alltså föräldramöte, hela dagis. Avslutade med diskussion på avdelningarna. En riktigt trevlig kväll! Vi har verkligen toppen barn med trevliga föräldrar. Och jag tror det gick ganska bra för mig som "möteshållare". Det kommer ganska naturligt för mig detdär att prata. Aldrig haft problem med det ska ni tro! Snarare med att inte säga för mycket.. Men tycker det är viktigt med öppen och ärlig diskussion, vad det än gäller här i livet.

Hemma var jag igen strax efter halv nio. Sambon meddelade att vi är utan internet 1-3 dagar. Orsaken? Han hade 1. glömt att betala interneträkningen 2. betalat påminnelsen till JNT istället för Herrfors (haha!), så de släckte av vår anslutning... Shit happens och 3G som gäller ett tag! Vi kollade Idol och åt kvällsmål, fortsatte sen med ett superspännande avsnitt Under the Dome. Borde verkligen läsa klart boken...

Nu ligger jag i sängen och intalar mig själv att jag INTE håller på att bli sjuk. Ni vet, när man minst har tid... Har nyst flera gånger och känner mig ovanligt trött och tung i huvudet. Vet vart det barkar! Nå,som tur börjar jag inte förrän nio imorgon så kanske jag kan sova bort sjukdomen. Man kan ju alltid hoppas!

Och ja, dethär inlägget tog ju bara hundra år att skriva.. Hatar att mobilblogga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar