23 september 2014

Snö i september

Där satt vi helt oskyldiga runt kaffebordet på eftermiddagen och smuttade på våra koppar med te och kaffe. Plötsligt utbrister nån "nej se det snöar nej se det snöar!". Och vi trodde inte våra ögon, men det SNÖADE faktiskt utomhus! I SEPTEMBER! Kommer inte ihåg att det skulle ha hänt förr. Nånsin. Tyvärr hann jag inte fotografera förrän det var över. Lite senare på eftermiddagen kom det en skur med hagel också... Vart är världen påväg, alltså?

Föredrar nog septemberväder över decemberväder!

Idag har jag jobbat 8:30-15:30, stannade kvar och planerade/fixade till tjugo över fyra. Trampade hem i det kyliga vädret. Sambon hade redan stuckit iväg till Vasa för lite musicerande, och här var jag strandad med ett tomt kylskåp och inga rester att värma. Då blev det bara att dra fram ingredienser ur skåpet och vända ihop en höstig tomat-mozzarellasoppa. Riktigt god! Full med vitlök dessutom, som jag hoppas ska bota min förkylning...

Sitter som bäst och funderar om jag ska eller inte ska åka iväg till Pensala på zumba om en halvtimme. Känner mig fortfarande lite krasslig, men det är mest halsen som är hes och kraxig. Tröttare än normalt är jag förstås, men inte sådär överdrivet. Tror jag ska prova på i alla fall, det värsta som kan hända är ju att jag måste avbryta! För om jag stannar hemma måste jag göra nåt vettigt, typ städa kylskåpet, tvätta kläder eller börja på med städningen... Jaja, zumba vinner nog med hästlängder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar