21 september 2014

Ny telefon i tankarna

Igår hade ett år passerat sen jag blev med smartphone. Det bästa men också sämsta köpet jag gjort i mitt liv. Vet inte hur många otaliga timmar jag spenderat på dendär telefonen. På gott och ont. Nå, på senaste tid har jag haft lite trubbel med laddningen. Batteriet börjar vara dåligt, och laddaren funkar inte till 100% alla gånger. Dessutom är jag sjukt besviken på bildkvaliteten. I köpstunden var jag inte speciellt brydd i om telefonen hade bra eller dålig kamera, köpte den mest för att hänga med i smartphonetrenden, som jag hållit mig borta från alltför länge. Det var en billig telefon (för att vara smartphone) och det får jag också se i hållbarheten nu.

För några veckor sen fick sambon en ny Nokia Lumia (via firman). Och först var jag fast besluten i att inte bli sugen på ny telefon. "Min duger nog bra som den är". Men ju mer dagarna och veckorna gått har den bara bråkat mer och mer, och mitt sug för ny telefon har bara växt sig större och större. Idag gjorde jag bort mig och googlade bara snabbt på nya smartphones. Snubblade på något vänster över Sony Xperia Z1 Compact. Och ju mer jag läste desto mer dräglade och suktade jag. Såg dessutom att de hade ett erbjudande hos Gigantti just nu som nästan var för bra för att missa.

Men jag tyglade mig själv och beslutade att jag ska köpa en ny telefon för dedär skatteåterbäringspengarna som kommer i december. För just nu har jag verkligen inga extra slantar att sätta på dyrt roligt...


 Samsung Galaxy s3 mini
VS 
Sony Xperia Z1 Compact
Gissar nog att Sonyn kommer att vinna i bildkvalitet med hästlängder...

2 kommentarer:

  1. Sony e superbra! Micki har en Z2 å he e oskojat världens bästa telefon me en kamera som nästan e på systemkameranivå. :) Ja har kompisar som har Z1:or å, å dem ha int vari annat än nöjd över dem. Tå min telefon ger åpp (vilket an gör vilken da som helst... ha havi an i snart 3 år å an slocknar fleira gang om dan) så blir e absolut en Sony för min deil å.

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja har å bara hört bra om dem, speciellt att kamerona e nanting i hästväg! å ja lägger ju åpp ganska myki bilder via telefon noförtidin, så he sko vara me en ådentli ein :) väntar me spänning på skatteåterbäringen så ja får införskaff ny!

      Radera