2 december 2013

13 dagar

Ja, kan ni tänka er att jag bara har tretton hela arbetsdagar kvar till jullov! Och ett jullov på två veckor dessutom, vilken lyx. I och för sig går det just och just ihop... Vi har sex dagar (23, 27, 30, 31, 2, 3) som vi måste ta ut övertid/ta tjänsteledigt/ha semester etc. Jag har under hösten samlat ihop två "barnträdgårdslärardagar" (fördelen med att ha gått på universitet i 3 år?!), och sen har jag lite på 20 h mertid jag borde ta ut. Nu är bara frågan om jag ska använda all min mertid till de kvarstående fyra dagarna, eller om jag ska ta en dag tjänsteledigt utan lön. Nå, det lär visa sig ännu! Sånt jag funderar på i dessa tider.

En helt vanlig dag på jobbet idag. Julfestövning, pyssel och annars bara myz. Slutade klockan 14 men stannade kvar en halvtimme och fixade lite decemberinfo. Trampade hem i snön och nu sitter jag fastklistrad här i soffan. Planen var att åka iväg till butiken och veckohandla, men orkar faktiskt inte tänka ut käk för hela veckan all by myself. Så väntar tills gubben kommer hem... Borde också fixa maten snart, och sen är det sista kursdagen med Tecken som stöd-gänget 18:30. Ingen zumba idag, med andra ord. Annars har jag också en relativt actionspäckad vecka på intågande. Men mera om det en annan gång!

3 kommentarer:

 1. Ja ede eviga funderase. Jag tänker ta två ves-dagar (btgl-dagar) åså tar ja ut min övertid en dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. he e irriterand! san kombär jo sportlov å som ja sko måst spara na mertid till, men he lär jo int händ.. sko ju helst vila undvik att ta tjänsteledigt utan lön. men, får väl bita i det sura äpplet å jobb på sprotlovi..

   Radera
  2. Jo, jag tänker också jobb sportlov. Största orsaken för att ja far på praktik från spec.btgl studierna efter he. Meen, se det från den ljusa sidan, ere lite barn å såde så kanske man får na viktigt gjort, typ planera, möblera om m.m.

   Radera