23 december 2013

Julkalendern lucka 23

Nästsista luckan, och jag har i skrivande stund ingen som helst aning vilken låt jag ska lägga åt er idag. En bra, en semi-bra, en skiiitbra? Ja, jag vet faktiskt inte. Har så många låtar på min lista ännu att det gör det svårare än svårt att välja. Helt spontant skulle jag faktiskt välja denna låt, när det nu är dan före dan och allt. Min absoluta favoritsång i juletider: http://www.youtube.com/watch?v=YspS7ujyvXs

Och när vi nu ändå är inne på julsånger kan jag berätta åt er att vi i Heikkiläs familjen har några julmusik-traditioner, nämligen 1. när vi bakar pepparkakor på självständighetsdagen ska det alltid spelas julmusik i bakgrunden, och 2. när vi (nå, numera DE) klär julgranen, just precis denna dag, så ska det vara Celine Dion i högtalarna. Då föredrar jag helt klart denhär: http://www.youtube.com/watch?v=186hmjnyawA. Men denna funkar också lika bra.

Sen finns det ju klassiker såsom Wham som jag också älskar. När det kommer till svenska julsånger är denhär förstås number uno (artist spelar ingen roll, sjunger den helst själv). Mer kommer jag inte på... Vilken är DIN absoluta favorit-julsång?

4 kommentarer:

 1. Mina favoriter är koppången och fairytale of new york.

  SvaraRadera
 2. Du har en sån härlig blogg tjejen, keep it up!

  Var super schysst och hjälpa mig att välja mellan mina två paljett klänningar, kan ju bara inte välja!! Då är du bäst!

  God Jul och Gott Nytt år!

  SvaraRadera
 3. Den här låten, ingen skillnad vilken version, har alltid varit min absoluta favorit: http://www.youtube.com/watch?v=ZmlQSxK3J6o

  Och av svenska julsånger är denna väldigt fin: http://www.youtube.com/watch?v=N2ToOlOC3-8 (enda versionen jag hittade på svenska)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ave Maria är mäktig!
   den andra hade jag faktiskt aldrig hört förut :)

   Radera