27 december 2013

Cabin fever

Huhh, nu har jag fixat ihop och tidsinställt fem(!) inlägg om Året 2013. Tror jag aldrig nånsin varit ut i såhär god tid förut.. Redan i början på november började jag skriva upp i Word-dokument och i början på december valde jag ut bilder. Så följande fyra dagar får ni en sammanfattning på mitt år 2013, som btw har varit ett av de bästa i livet. Det mest actionspäckade året, utan tvekan!

Och rubriken, ja, jag har lite cabin fever just nu. Det blev ingen promenad för att det ösregnade ute. Så vi försöker pånytt imorgon! Sambon var hemma och slängde i sig smörgås och duschade, sen tog han picket och packet och for iväg till Vasa för övning och middag på Amarillo. Själv passade jag på att beställa hem nya grejer från Jotex för x-antal euro. Det bästa jag klickade hem var helt klart denhär:
Ny matta till vardagsrummet, för ynka 22.50€! Denna fick jag på -50% när jag registrerade sambon som kund på Jotex. Ehe, I'm so good... Kommer bli skönt att slänga ut den gamla fula! Eller så hamnar denna under matbordet, har inte riktigt bestämt mig ännu...

Nu ska jag i varje fall fixa klart här och sen hoppa i gymkläderna. Känns som om jag behöver dendär promenaden till och från gymmet. Och så ska vi hoppas att ryggen håller denhär gången.. Sen kanske jag känner mig lite piggare så jag orkar sätta igång nån bra film/serie. Hejtå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar