31 december 2013

Sista dagen på 2013

Och så var den här, den allra sista dagen av 2013. Vilket år det varit! Så mycket som hänt. Hoppas att 2014 ska bli minst lika bra, kanske till och med bättre. Funderar på att skriva ihop en liten "mål för 2014"-lista här på bloggen småningom också.

Annars så började denhär sista dagen på gamla året väldigt bra. Steg upp 9:30, hävde i mig en mugg blåbärsmuffins-te, bäddade sängen, drog på mig träningskläderna, borstade tänderna, och sen kom Linn skuttande uppför trapporna. Vi drog på oss ytterkläderna, satte igång pulsklockorna och begav oss ut i slasket. 1h och 40min var vi ute på vägarna, och vi hann med både ett och annat. Pratade så mycket att vi nästan gick vilse i skidspåret... Om jag ska tro min nya gps-pulsklocka så gick vi nästan 9,5km idag. Inte illa pinkat för en tisdagsförmiddag! Men huhh mina ben.. Var färdigt trött i benen efter gårdagens 5 serier på gymmet, nu blev det inte bättre direkt. Limin...

När Linn for fixade jag en bananplätt åt mig (men mest blev det bananröra) med blåbär och kvarg, och så tog jag en riktigt lång och varm dusch. Sitter och försöker luska ut hur jag ska få resultat på pulsklockan och gissar jag får ta internätet till hjälp. Tror det blir en liten powernap sen för att orka hela kvällen. Klockan 19 ska vi nämligen traska över vägen och fira in det nya året tillsammans med Tom & Åsa och co. God mat och trevligt sällskap slår väl aldrig fel!

Och med de orden vill jag önska er ett riktigt Gott Nytt År! Festa lugnt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar