23 april 2013

Trondheim dag 7

Steg återigen upp runt 7:30. Packade det allra sista, fixade oss, åt frukost, och släpade sen iväg med väskorna till bussen. Åkte sen iväg till skolan för en sista gång. Började med att visa upp det vi i respektive workshops hade skapat.

Sannas "tidsvandring", där jag till och med fick vara med på ett hörn!
Titthålsmuggar.
Populärt motiv honde Mimmi...
Sanna och jag hade också gjort en "kub" med olika bilder som man kunde göra till 6 olika pussel. 
Resten av gruppens verk.
Sen fortsatte vi med att visa upp våra "teatrar".
Demonstrerar hur barn lekte under olika tidsepoker.
Andra gruppen visade hur det gick till när de fiskade vid Lofoten.
Hej å hå!

Fortsatte sen med att diskutera (eller kanske debattera vore rätt ord) de olika läroplanerna osv, och sen avslutade vi med en utvärdering. Och plötsligt var vår intensivkurs i Trondheim slut! Gjorde några smörgåsar åt oss, lämnade väskorna vid skolan, och så traskade jag, Sanna och Heidi iväg till shoppingcentret Sirkus som fanns alldeles i närheten. Fördrev lite tid med att springa i olika butiker, och hittade sist och slutligen bara saker åt våra andra hälfter... Tog farväl av Heidi och så gick jag och Sanna småningom iväg tillbaka till skolan för att hämta väskorna och hoppa på bussen till flygfältet. Tänkte inte komma oss på bussen, eftersom man tydligen måste uppvisa studiekort för att för studierabatt, även om man är "utlänning". Sen tänkte vi betala dyrare pris, men då funkade ju inte Electron i maskinen heller. Nå, tillslut suckade busschauffören åt dumma turisterna och lät oss åka med på bussen. Tack och lov! Och tur att vi inte hade så bråttom...

Såg många härliga vyer genom bussfönstret påväg till flygfältet.
Vilken härlig dag!
Hade glömt hur många och långa tunnlar det finns i Norge.
Vykort...
Visst hade vi en bra resa, lärde känna nya människor, fick se massa fantastiska saker, men nog tusan var det skönt att hoppa på flyget hemåt! Fick visserligen vänta en stund på flygfältet i Trondheim innan vi åkte iväg mot Oslo, men då hann vi med lite våfflor och kaffepaus. Flög Trondheim-Oslo, sen skyndade vi oss på Oslo-Stockholm flyget. I Stockholm åt vi lite kvällsmål i väntan på flyget till Vasa.
Sista bilden jag har, vårt lilla skruttplan som skulle ta oss från Stockholm till Vasa. Åkte flygtaxi från flygfältet och var hemma nån gång runt klockan halv elva. Tack och adjö Trondheim, hoppeligen på återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar