22 april 2013

Time flies by

En fullspäckad dag bakom igen. Började dagen runt klockan åtta hemma i Jutas. Fixade frukost, gjorde mig i ordning, och åkte sen iväg till Skogsstjärnan för att jobba 8:40-16:10. Efteråt raka vägen till Nykaabis egen inredningsbutik Wargendahl's, där jag satt och bläddrade i tapetböcker en bra stund. Efter lite expertishjälp hittade jag troligtvis tapeterna som åker upp i sovrummet och kontoret, nämligen dessa:

Den till vänster till sovrummets tre andra väggar (den är lite mera grå-beige än på bilden) och den till höger till  hela kontoret.
Vad tycker ni? Najs eller bajs?

Körde sen iväg mot Jeppis. Gjorde först ett stopp i Killingholmen (enda stadsdelen i Jeppis dit jag aldrig tidigare varit) och hämtade en lykta jag hittat via FB-loppis. Sen vidare till Jysk. Där blev det stora affärer! Hade ju egentligen tänkt handla ett Hemnes-vitrinskåp, men när jag såg att de hade Annika-vitrinerna så billigt på Jysk kunde jag inte motstå! De liknar ju ändå ganska mycket, och var hälften billigare... Så ett sånt packade jag in i bilen, Hemnes får jag köpa nästa gång jag flyttar! Med hem följde också två stjärnmönstrade sittdynor, en snygg korg till badrummet, lite städgrejs, en bit vaxduk som jag ska klä min "skohylla" med, samt tre rullgardiner till nya sovrummet. Tro det eller ej, men hela kalaset gick faktiskt "bara" på 250€! Beställde också en 160cm's jenkkisänky åt oss, men den får Kalle pröjsa sen när den kommer... Annars står det nog "0€" på mitt konto i maj!
Efter besöket till Jysk for jag till Prisma och handlade lite smått. Vid dethär laget var jag så hungrig och hade därför huvudvärk och var skakig, att jag knappt orkade släpa mig hem. Bra tänkt där, att äta mellanmål på dagis klockan 14, och komma hem och äta nästa gång 18:30... 

Väl hemma så sorterade jag igenom lite av sakerna jag ska sälja på Årvas-loppis i helgen. Återstår bara att prissätta, och hoppas att jag får sålt allting! Skulle få en ganska saftig summa då nämligen.. Hoppade i zumbakläderna och liftade för troligtvis sista gången med moster Tiina till Studio z. Hem igen efter en superhärlig adrenalinkick-timme, duschade, pratade med gubben i telefon, och nu ligger jag här och förmår inte att röra mig. Ska äta en karelsk pirog med ägg och sen packa en till flyttväska innan jag går och lägger mig. Hade tänkt skriva klart arbetsplatspsykologi-uppgiften och kolla serier, men det får nog bli imorgon istället. No time!

4 kommentarer:

 1. Hande ljusari tycker ja siir riktit fin ut. Passar säkert superbra me panelen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. jo ja fastna genast för an ja å! he e synd tå denhär bildin ljuger om färgon, men iaf tyckt ja he va fint tå an va som grå-beige :)

   Radera
 2. Gråa lövtapetin e ju skitsnygg!! Tycker å om hande som e tre sidor bort från hande spräckloga, han me smala ränder tvärs över! Haha, ja ha spana in annikavitrini jag å, tänkt att man sku ju kunn BYRI me he :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack! tyvärr så e "fortsättningin" på hande tapetin do lajkar int lika snygg, he kom typ na bruna å na blåliknand ränder å.. men annås sko an ha vari snygg å!
   jaa, he vart Annika no fast ja va så håålt på Hemnes.. men he får bli nästa gang, tå e var på riktit ;)

   Radera