28 april 2013

Resurrected

Den hemlösa (bor varken i nya eller gamla lägenheten, utan hemma hos svärisarna, så officiellt är jag hemlös) bloggerskan rapporterar: jo, jag är vid liv! Jag har bara varit liiiiite bisi denhär helgen... Undrar nog när jag senast varit internetfri i 3 dygn!? Det är nog längesen i alla fall... Orkar inte gå in på så stora detaljer, utan berättar bara helt kort vad som hänt denna helg.

Fredag: Dagis 8:40-16:10, vårrullar, ärenden, hälsa på gudmor med familj, till Årvas, kånka lite lådor, fick besök av Sara och Adde och Tossa, hämta Kalle från bussen klockan 23.
Lördag: Renoverade i princip hela dagen, Årvasloppis, var till Nykaabi och beställde tapeter, på kvällen var vi en sväng till Robert's.
Söndag: Tömt och städat lägenheten i Jeppis, handlat tvättmaskin, kånkat tusen lådor och kassar, målat lite fönster, skjutsat Kalle till bussen, köpt ett bord av Madde & Rico, varit och ridit Elli, badat bastu, åkt tillbaka till Årvas.

Helgen i bilder:
 Flaggat första gången.
Och ja, har jag nämnt att vi har en trädgård? Och en damm? Och att det är fallfärdigt? Och att vi tack och lov har trädgårdshjälparna Kalles mamma, mommo och fammo till undsättning?
 Valde sovrumstapeter. Vi skippade vita liggande panelen - det får bli i mitt riktiga hus sen. Blev en såndär "oboyrandig" tapet som fondvägg istället. 
 Blev ju tvungna att börja riva tapeter på dendär fakin väggen också...
 Håller på att avsluta projekt innerfönstren i sovrummet...
 Fem fönster grundmålade på båda sidorna. Ett fattas och ska ännu slipas innan det kan målas. En sprucken ruta som ska ersättas i det nämligen...
 Listerna till sovrummet färdiga!
 Kalle hittade en gullig kenguru nånstans under alla tusen tapetlager
 Lördagstalko: tapetrivning och öl med Karl-Johan och Carl-Magnus!
 Började putsa upp en gammal kvarlämnad bokhylla - det ska bli min skohylla!
 One night at Robert's med Kalle, Mange, Rasse, Simon, Komsi, Loppin and Adde. Tjejsnack? It he minsta...
 Färdigtömt och kliinat på Västermalmsbrinken.
 Hejtå lillköki!
 Africa, I'm gonna miss you...
 Mami drar sista dragen med orangea faran
 Hejtå lillvessan!
 Efter dethär stängde jag dörren för gott. Grät faktiskt inte, med det kommer väl sen när jag inser att jag aldrig ska tillbaka dit. Tungt i hjärtat känns det åtminstone att se bilderna!
 Hejdå huset! (och moffas fina paketbil, haha)
 Så många fina minnen!
 Tvättmaskinen på plats! Väntar bara på ny wc-bytta... Och att fönstret ska slipas, of course. Och lite inredning! Natt såo hatt för tillfället.
 Blivande "musikrummet" (aka Kalles rum, ska innehålla alla hans gitarrer, Playstation, skivsamling osv = ett pojkrum, där jag låter honom välja allt) fungerar för tillfället som allmän förvaringsplats för ALLA mina saker. Hohho, då har vi inte ens tagit dit Kalles saker ännu! Tur att det inte är lika mycket...
 Pojkarna hade inte städat undan så bra efter sig... Det fick jag åtgärda. Tyvärr tog jag ingen efter-bild...
 Utsidorna av inrefönstren målade. Looking good!
Mitt "hem" i vem vet hur många veckor framåt...

Och nu ska jag strax slänga mig i säng, är helt totalt fullständigt slut som människa. Förstår seriöst inte hur jag haft sån energi och ork denhär helgen, fast jag bara sovit ca 9h på 2 dygn. Nå, det slår väl tillbaka nu! Vilken tur att jag är ledig imorgon! Blev nämligen inget dagisjobb. I och för sig betyder ledigheten inte så mycket... Det betyder bara att jag får greja på hela dagen, så vi hoppeligen ska kunna flytta in nån gång efter Kemora. Keep your fingers crossed... Go'natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar