30 september 2014

The last of september

Sista september, och jag kan knappt tro att det är sant. Vart for denhär månaden? Åkte vi inte nyss iväg till Alanya? Kom vi inte nyss hem? Jaja, den vanliga visan här på bloggen, livet susar förbi och jag hinner inte alls med! Trettionde september innebär också att det är en månad till min och sambons femårsdag. FEM ÅR? Ja, jag tänker inte ens börja prata om hur det kan ha gått till. Inte just nu i varje fall.

Nu tänkte jag bara snabbt kika in och berätta att denhär dagen har gått åt jobb, matlagning, zumba och dator. Däremellan har jag sprayat mina försöksobjekt för andra gången (och åtminstone en av dem blev förstörd),veckohandlat och duschat. Och inte så mycket mer faktiskt. Just nu funderar jag om jag ska orka stiga upp ur soffan och koka mig en kopp te. Och sen funderar jag rätt mycket på mina fjällande ben. Och på dendär jävla bilen jag äger. Men det är en helt annan historia. Som Redrama skulle ha sagt - ha de BRA!

2 kommentarer:

  1. Va ha ni vari ilag i 5 år rej?? :O vart far dömhe åre egentligen?? Men Grattis iaf! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. jaa kan do föstå?! he kan iaf itt jag! tycker jo att he va typ igår (elär iaf förra åri) som vi satt i café i Yrkes å spana å fnissa.. it vejt ja tå om vi var gambäl elär om he bara e åren som gar :D

      Radera