30 september 2014

Hooked on Pinterest

Så jag antar att de flesta av er läsare är bekanta med Pinterest. Om inte så kan jag börja med att varna er, LÅT BLI!!! Jag vet inte hur länge jag hållit mig undan, månader, år till och med? Var och varannan bloggerska och instagrammare pratar så bra om Pinterest, och allt jag kunnat tänka på är "hur ska jag hinna med det?!". För som ni kanske har förstått så blir jag nästintill besatt av nya, intressanta saker jag hittar på eller fördriver tiden med. Ett bra exempel: Jag börjar spela The Sims - jag spelar varje dag, varje lediga minut jag har, tills jag får leidon efter nån dag eller vecka, alternativt när jag fått färdigt huset jag byggt (brukar aldrig spela med familjerna).

Nå, förstås har ju detta nudå hänt med Pinterest. Det var nån vecka sen jag registrerade mig, men först igår hade jag tiden att sätta mig ner och kolla hur det riktigt funkar. Och det är ju skitenkelt: Du bara bläddrar i flödet, eller sen söker du nåt specifikt. Kollar på bilder, sparar dem som inspirerar dig på nåt vis, organiserar enligt tycke. Jag började igår på kvällen, satt ungefär två timmar. Idag har jag suttit lika länge. Detta har resulterat i nästan 10 mappar och snart 200 bilder. Alltså på FYRA TIMMAR! Helt sjukt. Och då har jag bara sökt på några saker. Dagens två timmar har t.ex. gått ut på sökorden "industrial country". Hittade hur mycket som helst. Då sökte jag bara i bildflödet, klickade aldrig in mig på förslag eller andra användare.

Jaja, dethär kommer ju helt klart att sluta bra. Kikade bara snabbt in på Sofias Pinterestkonto, men fick snabbt vända i dörren, med risk för att spara allt jag såg. Håhå, så mycket fint det finns här i världen, som jag skulle vilja ha. Kolla nu bara på dessa favoriter (och det var jäääättesvårt att välja bara några!):

 Håller på och övertalar sambon att ett Smeg-kylskåp nog skulle va nåt. Meeeen kanske inte mintgrönt...
 Jag väntar ju ännu på min egen sänggavel, som typ ska se ut såhär!
 P-E-R-F-E-C-T-I-O-N

2 kommentarer:

  1. Haha! Bra att någon annan också blir hooked on pinterest :) Har väl 3000+ pins och vad det betyder i timmar så vill jag inte ens börja fundera på ;P

    SvaraRadera
  2. haha joo ja såg att du had "några" fina bilder o album samla ;) vänt ba, efter nyår e ja no ikapp dej...

    SvaraRadera