10 januari 2018

En onsdag i livet

Hej på er! Idag har jag försökt ta det lite lugnare än igår.. For nämligen iväg till Jakobstad tillsammans med Louise vid 11-tiden igår, och var hemma först strax före sju på kvällen. En riktig heldag, med andra ord! Och det kändes minsann i kroppen... Vi gick runt i affärer, lunchade på Friends & Brgrs, fikade på Robert's Coffee, och veckohandlade på Prisma som avslutning. Med mig hem fick jag två nya tröjor, ett par gravidleggins, en eventuell klänning till Madde & Ricos bröllopsfest, nya bollar till min ljusslinga, doftljus, dippskålar från Bruka Design samt en hel drös nya grönväxter. Var minsann mör efter den dagen! Idag har jag då i stället plockat bort det sista av julen samt torkat damm. Orken räckte inte till så mycket mer faktiskt.

Första gången jag besökte Friends & Brgrs. Tog en baconburgarmåltid med chilicream-dipp. Riktigt gott!
 Kanelbulle och iste på Robert's Coffee. Louise körde på kaffe och maräng.
 "Bakom kulisserna". Så här såg det ut idag när jag höll på och städade och donade. Dammsugaren fick jag tydligen inte med i bild.. Men ni ser, verkligheten är nog oftast något helt annat än de bilder som kommer sig upp på Instagram eller hit till bloggen!

I måndags började jag kolla en ny serie på Netflix som jag hört och läst mycket bra om: Stranger Things. Tänkte att det blir nog ett toppen tidsfördriv i några dagar, i och med att sambon är väldigt ointresserad av dylika serier (overkligt är inte hans grej). Nå, tror ni inte att han också fastnade efter att ha tittat ett avsnitt tillsammans med mig! Så typiskt alltså. Nu får jag helt enkelt hitta nån annan serie att kolla här själv om dagarna.. Tror faktiskt jag ska sätta igång The Big Bang Theory på Dreamfilm nu, i brist på annat. Borde ha en säsong otittad! Sen blir det att fixa ihop lite mat i väntan på att Sebastian kommer hem vid 17-tiden. Och så hade jag lyckats fördriva en dag till.

Sen kanske den observante lägger märke till att jag uppdaterat min header. Jag veeeet att jag hade den gamla alltför länge! Brukar nog byta header med 2-3 månaders mellanrum. Men då Picmonkey, bildredigeringsprogrammet jag brukar använda mig av för att göra collage, börjat kosta, så har jag dragit mig för det in i det sista. Nå, nu orkade jag helt enkelt inte titta på min höstiga header längre, utan bet i det sura äpplet och hostade upp. Eller ja, egentligen är jag på en 7 dagars free trial just nu, så ska se om jag blir "kniido" och säger upp kontraktet före jag måste betala nästa vecka. Hälsar snåljåpen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar