10 mars 2017

Helg igen

Otroligt men sant, att det redan är fredag; slutet på arbetsveckan, och början på helgen. Så skönt! Har haft lite ett och annat för mig den här veckan, och bloggen har inte stått högt i prioritet, som ni kanske märkt. Överlag har jag ganska lejdon på bloggen just nu. Försöker ge den kärlek och sätter min tid på att uppdatera, men när responsen är ungefär lika med noll så motiverar det inte särskilt mycket.. Vet att mitt liv inte är så intressant, men jag försöker ju i alla fall! Ni får ju gärna ge inläggsförslag också.

Jaja. Denna helg har jag bara en programpunkt inplanerad, nämligen klassträff/tjejkväll med halva Yrkesklassen imorgon kväll hemma hos Heidi i Jeppis. Annars inte mycket. Har haft öppningsskifte hela veckan, och det känns i kroppen. Förkylningen har inte brutit ut, men lurar nog bakom hörnet. Och sen har jag tryckt i mig alldeles för mycket socker den här veckan, så jag mår lite halvilla hela tiden.. Idag efter jobbet bilade jag iväg till Nykaabi för att ta ut min favorittant på en fredagstur. Alltför längesen senast.. Och så härligt det var, trots att jag var alldeles slutkörd efter att ha kämpat med att överhuvudtaget få damen att röra på påkarna i början av turen. Håhå!

Gjorde ugnskorv och rotmos åt oss när jag kom hem, riktig gourmetmiddag ni vet... Duschade och bänkade mig sen här i soffan. Har ätit en cookie och suttit här och stirrat på Basti som spelar Farming Simulator sen dess då. Intressant liv, I know! Kan försöka liva upp med några vardagsbilder ur kamerarullen.

 Vår sovrumshylla. Bara för att.
 En söndagsmiddag som hette duga!
 På en solskenspromenad med Tanja och Maya i tisdags efter jobbet.
 Smygfotade vårt härliga Pensala-zumbagäng!
 Vem får en halv prinsesstårta av sina grannar, liksom? Så bra!
 Friluftsdag i Kimo Bruk-skogen i onsdags.
 Årets bästa tårta: Melontårta!!!
 Älskar när vi får risgrynsgröt och nybakta semlor på jobbet. Nästan mätt ännu... (och detta var igår)
 Dopp på gårdagens Mary Kay-hudvårdsklass.
 En ståtlig snögubbe på vår dagisgård.
 Sebastian hatar att vara på bild. Jag har märkt att han är skitlätt att smygfota när han somnat, vilket han alltid gör före mig. Fniss!
 Onsdagstulpaner.
 Nystädat hem. Oh the joy!
 Laxrulltårta in the making!
Tanten surtant, pigg och framåt på väg hem..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar