18 mars 2017

Days gone by

Återigen har jag lyckats försumma min datortid så till den grad att jag inte fått upp förra helgens eller den här veckans bilder. Hittade en hel drös i kamerarullen, och det är väl bara rättvist att ni ska få ta del av dem också, när jag nu en gång fick förflyttat dem till datorn.

 Förra lördagen gick jag och sambon på en liten promenad för att bonga vårtecken. Eller så såg jag det åtminstone... (han kanske spanade efter djurspår eller nåt)
 Videkissor på gång!
 Inte länge tills det bara är vatten i bruksdammen vid Kimo Bruk. Brukar vara så vackert där om våren!
 Dripp dropp.
 På lördag kväll nalkades det mini-klassträff med några av Yrkestjejerna hemma hos Heidi i Jakobstad.
 Heidi och Kasperi trivs i sitt nyrenoverade hus.
 Nygifta Maija och nykomlingen Alex. Förra gången vi träffades var både Heidi och Maija höggravida..
 Vi brukar alltid fixa ihop nåt gott att äta när vi träffas. Denna gång blev det tre olika sorters pizza.
 Mums!
 Givetvis ska det vara något gott till efterrätt också.. Och som vanligt så blev det alldeles för mycket! Efterrätten (glass) åt vi inte överhuvudtaget, och Heidis sambo fick nog säkert massa gott att tugga på när han kom hem...
 På söndag for Basti och jag till Nykaabi och drog med pappa på lite söndagsäventyr. Lastade fyrhjulingen på släpkärran och åkte ner till hamnen, därifrån vi styrde ut mot villan. Jag och B på mönkijän, och pappa på KTM.
 Hej Långön!
 Gjorde upp eld i blåsten och grillade lite korv och drack varm kakao/kaffe.
 Vissa dagar är lyxigare än andra. I tisdags fick vi tortillas - på jobbet!!!
 När sambon fixar middag mitt i veckan kan det se ut så här.
 Linn och lilltjejen Amanda och jag styrde i torsdags kosan till Ytterjeppo för att hälsa på Tossa i sitt relativt nya hem. Där bjöds vi på massa gott och många fina diskussioner. Nog är det fint med vänner som det känns som om man aldrig varit ifrån, fast det kan ha gått många månader mellan träffarna!
 Fredagsmiddagen hos svärisarna i Kimo började med vitlöksmusslor till förrätt. Mm, min favorit!
 Till varmrätt blev det hasselbackspotatis och porterstek. Efterrätten var en simpel citronmarängglass köpt på butiken, så ingen bild på den tyvärr..
 Lördagsfrukost.
 Hur det ser ut från vår balkong just nu. Väntar på solsken och öppet hav!
 Mina favoritleggins (just nu i alla fall).
Bara för att jag älskar vår sovrumstapet.

Å he va tem bildrin! Idag har sambon och jag varit en sväng till Vasa i jakt på ytterkläder åt honom till nästa helgs Levi-resa. Kom hem med en påse mat från Minimani och en madrass till jobbet, and that's it. Mission failed, kan man väl säga. Nu sitter vi och surar i varsitt rum, och jag är extra sur för att solen skiner och jag absolut inte kan vara utomhus och göra något vettigt på grund av mitt tillstånd. Funderar på att tvätta inglasningarna på balkongen, men till och med det känns jobbigt. Diskmaskinen surrar och tvättmaskinen snart likaså, och därmed är alla måsten den här dagen överstökade. Ska en sväng till Pensala för att se hur det går på renoveringsfronten för Madde och Rico, men annars inga planer. Ska försöka vila upp mig så jag PÅ RIKTIGT skulle bli frisk nån gång. Orkar. Inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar