5 mars 2017

En händelserik helg

I helgen har jag inte hunnit skänka bloggen en endaste tanke, tyvärr (tacka vet jag tidsinställda inlägg så det inte blir helt tomt här längre perioder). Har massor av bilder från Englandsresan att gå igenom, förminska och sätta in i inlägg, men dem får ni nog kanske vänta på några dagar ännu.. I helgen har vi alltså haft ett och annat på gång, och på grund av det härliga vädret idag har jag nästan bara vistats utomhus.

På fredag när jag kom hem från jobbet vid halv tretiden vände jag ihop en trippel smörgåstårta medan både diskmaskinen och tvättmaskinen fick surra. När sambon kom hem hoppade vi i lite bättre kläder och begav oss till Årvasgården, där det nalkades sportlovsbio. Hade laddat upp med en påse lösgodis och bänkade oss i en fullsatt biograf för att se 101-åringen som smet från notan och försvann. Verkligen rolig film, fick skratta massor!

Igår började jag dagen med att dekorera smörgåstårtan, som blev avhämtad strax innan vi satte oss ner för frukost/brunch. Iväg till Kimo där sambon hade en del att dona på med, så jag liftade dit för att få gå hem. Svärmor joinade mig halva vägen, och så hade plötsligt dom åtta kilometrarna passerat i ett huj. Dusch och fix och så bilade jag iväg till Jepo för att fira Alexandras veterinärexamen. När jag var på väg därifrån var jag distraherad i en sekund för mycket och hann inte göra nåt när bilen for iväg i ett ganska djupt spår och så kanade jag ner i vänster dike... Det ska ju vara en första gång för allt! Allt gick bra med både mig och bilen, såg bara ut som om jag kört ner och parkerat i diket. Men innan vi hade upp bilen.. Håhhå! Ringde åt Basti, han och Nicki kom med lavabilin, men det hjälpte inte så mycket i halkan. Som tur ryckte lokalborna in och drog upp min bil med traktor. Tack till alla hjälpsamma personer! Och varsågod för lördagsunderhållningen... Orkade inte göra så mycket vettigt när vi kom hem, så det blev filmmys och snacks.

Idag har vi minsann njutit av det underbara söndagsvädret! Började med en stor frukost/brunch så vi skulle orka hela dagen. For sen iväg till Kimo och mötte upp med Tomppi och Linn för att åka på lite skoteräventyr. Riktigt bra söndagsprogram! Avslutade med kaffe innan jag körde hem till Årvas igen, och Basti stannade i Kimo och skruvade. Louise var nästan framme hos mig redan när jag kom mig hem och hoppade i lite tunnare kläder. En 1,5 timmars promenad blev det, och en stor del av det på isen. Otroligt fint! Tog kaffepaus på Kaffistogon innan vi traskade hem igen.

Nu ligger jag på soffan och väntar på att maten ska bli färdig, och så blir det söndagsbastu på det. Då ska vi väl ändå vara redo för en ny arbetsvecka!

 Yummie!
 Lördagsfrukost.
 Alexandra och hennes Sebastian. Matbordet har de byggt själva!
Hur kör jag egentligen? (ursäkta för suddig bild)
 
Lördagssnacks och filmen Sully. Rekommenderar verkligen!
 Söndagsfrukost.. kanske lite väl mycket! 
 Brasmästaren Basti i farten..
 Sånt som händer om man kör uppochner i ett dike...
 Så otroligt fint ute på isen i Årvas!
Började klia i mina husfingrar...
 Kaffi tå! (eller te för min del)
 Visst har vi tur som bor så nära havet <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar