22 februari 2017

Vardagsbetraktelser

Den här bloggen, som vanligtvis är den mest vardagsbaserade bloggen som finns, blev plötsligt väldigt temainriktad. Har inte skrivit ett endaste vardagsinlägg sen förra veckan nån gång!? Men vi gillar ju variation, och med det i bakhuvudet ska jag försöka blanda upp inläggen lite mer framöver. Det råkade sig bara att jag fick en väldig bloggripuli i helgen, och tidsinställde massa inlägg när jag nu en gång var on fire. Så ifall det blir tyst här en tid framöver beror det troligen på att jag använt upp alla mina utkast och blogginspirationen sinar. Haha!

Denna helt vanliga onsdag hade jag öppningsskift, för att hinna på ett skrivmöte på eftermiddagen. Är nyligen hemkommen från det, och ligger här på soffan medan risgrynsgröten puttrar på spisen. Har en sjutusans huvudvärk, som har suttit i sen igår på eftermiddagen. Dessutom verkade inte gårkvällens Pensala-zumba vara speciellt bra för min väldigt sega förkylning, för idag känner jag mig sämre i skick igen... Vet inte hur länge jag ska vara krasslig!? Inne på andra veckan nu.. Hoppas åtminstone att jag är frisk tills söndag, för då flyger jag iväg till England. Ser så framemot min korta sportlovsresa! Frågan är bara vad jag ska ta med mig, och hur jag ska packa det i endast handbagage. Får väl vara glad för att resan bara vara 3 dagar!

I kväll har jag inga större planer än att handla på REKO klockan sex, och sen iväg hem till Louise på Enjo-demonstration klockan sju. Och imorgon är det torsdag vilket innebär att det snart är helg - igen! Håhå. Dagarna dom går och går efter varandra, som vi sjunger på jobbet. Snart ere somarin hööni! Och jag väntar fortfarande på besked om vart jag hamnar till hösten..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar