24 mars 2013

Sunnuntai

Otroligt trött och slut idag. Känner att en förkylning är påväg, iiigen... Börjar bli riktigt led dethär nu! Dessutom närmar sig pollensäsongen, så snart är det no mercy gällande rinnande näsa som gäller. Usch fy blä.

Igårkväll blev det tunnbadning vid Einars. Lite mycket folk, så vi fick försöka bada i skift. Eftersom jag var chaffis och inte trivdes så länge i tunnan slutade det med att jag läste Lasse Stefanz-självbiografi och somnade på soffan nån gång runt 1. Före tre skulle jag ha hem Kalle, men han vägrade. Så jag åkte iväg och sa han får ta sig hem själv. Fortfarande har han inte kommit hem, och jag överväger att åka till Nykaabi här snart... Tacksamt när man inte kommer träffa sin andra hälft på två veckor, och så väljer han hellre att bada tunna med kompisarna.
F U. Mer än så tänker jag inte uttala mig! Ska sticka på en promenad nu för att rensa huvudet...

Och så veckans träning på det, eftersom jag misstänker att det inte  blir så många uppdateringar mer idag. Gissar bara hur denhär dagen kommer att se ut. Måste ju ändra sen om det inte alls stämmer. Såå:

Måndag - promenad till dagis o hem (3km), zumba 1h
Tisdag - promenad till dagis o hem (3km), städning 2h
Onsdag - cykla till stan o hem x2 (6km), zumba 1h
Torsdag - cykla till skolan o hem (3km), ridning 1h
Fredag - promenad till, vid och från dagis (5km)
Lördag - ledigt
Söndag - promenad 1h, ridning 1h 10min

3 kommentarer:

 1. Åh va suugand, karar alltså :(

  O shit va hurtti du e me tränasi, kom ihåg att vil liti emellan o :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja såde ere :/ tå man int tycker likadant nangang!

   jag som tyckt ja had vari oaktiv denhär vikon, tå e vart så några zumbapass.. men kanski lika bra, halldär på å var sjuk igen. så bra ti vil liti imellan :)

   Radera
 2. Sv; Vann e du inkommand viko? Ja tänkt på hande röda kavajin.. :)

  SvaraRadera