10 mars 2013

Sista för veckan

Back in Jeppis again! Duschade, åt en kopp skyr, packade upp helgens väska och rena tvätt... Nu är jag redo att kolla nyaste Big Bang och första Fringe på säsong 4. Sen måste jag tyvärr krypa ner i sängen och läsa ett sista varv på tenten vi har imorgon. Intalar mig själv att jag har dethär "på raden", eftersom jag skrivit om ADHD och läst mycket om specialpedagogik till kanden. Meen... Har ju lärt mig att man aldrig ska ropa hej förrän man är ute ur skogen. Så wish me luck! Ryktas att tenten är svår.

Sådär annars känns det faktiskt redan ganska skönt i sinnet. Imorgon har vi skoldag, när den är över är jag förhoppningsvis godkänd i sista tenten (?) under min skoltid. På tisdag ska jag ha skrivhandledning och eventuellt handledarträff angående kanden, och på onsdag har jag tänkt skriva klart det sista kapitlet. Det borde alltså innebära att jag kan fira att jag får tillbaka mitt LIV snart igen! Att jag dessutom är ledig hela veckan efter imorgon stör mig inte det minsta lilla. Det är ju toppen!

Och sen veckans träning då, sedvanligt... Som ni kanske förstår blev det inte så mycket träning i slutet av veckan pga min sjukdom, men i början av veckan var jag i varje fall någotsånär aktiv. Men alltså - veckans träning:

Måndag - ridning 1h, zumba 1h
Tisdag - cykla till skolan o hem (3km), städning 2h, zumba 20min, hantelövningar
Onsdag - zumba 1h
Torsdag - cykla till skolan o hem (3km)
Fredag - ledigt
Lördag - ledigt
Söndag - ridning 1h 10min

Börjar känna mig friskare, men vilar ännu ikväll. Hoppeligen blir det nya tag från och med imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar