23 mars 2013

Morning

Känns som söndag idag, i min hjärna. I och för sig kändes det som fredag i torsdags, och igår kändes det som typ söndag... Så antar hela veckan har blivit lite fucked up i min värld. I alla fall är det ju skönt att det "bara" är lördag idag! Blev som vanligt väckt nån gång runt åtta, och fick försöka somna om när gubben låg och vred och vände sig i sängen. Runt nio gav han upp och steg upp. Själv försökte jag somna om, men som vanligt lyckades det inte särskilt bra. Så då satt jag här i soffan då igen, ca 09:10. Åt malaxlimpa med lax, cremefraicheröra och ägg till frukost, mumma! Sen har jag hunnit bli snabbfriserad också.

Kalle stack iväg på gubbdagis till St1, och själv hade jag tänkt knåpa ihop en presentation till mitt kandseminarium tills torsdag. Borde inte ta många minuter... Sen är jag ju opponent åt Jenny också, och hennes kand ligger snällt och väntar på mig i rummet. Är ju ledig på måndag och hade tänkt fixa både presentation och opponentstuff då, men finns en överhängande risk att jag behövs på dagis... Så bättre jag fixar nu, så blir det ingen stress sen! Har ju tre-fyra andra kander att läsa kommande vecka också.

Efter att vi har fått i oss lite käk blir det dags att duscha och ställa sig, och så ska Kalle och jag iväg till Jepo UF på Hanna och Jona's förlovningskalas. Sen har vi faktiskt inga andra planer för resten av dagen. Men antar det ordnar sig ännu. Brukar ju göra det... Trevlig lördag på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar