17 mars 2013

En annorlunda söndag

Har haft en riktigt skön dag. Promenad och slapp på soffan, och sen kalas på det. En riktig toppendag med andra ord! Inte som vanliga, tråkiga hejdå-söndagar som avslutas med en ridtur och en ensam kväll i Jeppis.
Märks att det börjar vara vår i luften också, och att allting lättar i livet överlag. Har fått vårkänslor och känner mig piggare och gladare. När solen skiner när jag slår upp ögonen får jag en så energikick och känner mig glad och energisk! Försöker förstås pusha mig själv att skriva klart kanden, så dendär sista stenen skulle falla från axlarna. Att hitta boende och jobb är ju också på agendan, men har inte börjat stressa upp mig så farligt för det ännu... Det kommer väl, antar jag! Brukar tänka som så, att bitarna faller nog på plats sen när det är meningen. Den inställningen har tagit mig ganska långt hittills i livet, så hoppas den fortsätter funka.

Nu ska jag sluta svamla och vända ihop en sats scones och bänka mig i soffan bredvid gubben mys. Så skönt att få en till natt bredvid honom!

Och så veckans träning på det:

Måndag - cykla till skolan o hem (3km), zumba 1h
Tisdag - cykla till stan o hem x2 (ca 7km), promenad 70min, städning 2h, zumba 20min, hantelövningar
Onsdag - ridning ca 1h
Torsdag - cykla till stan o hem (3km), städning 1,5h, zumba 1h
Fredag - ridning 1h10min, zumba 20min
Lördag - ledigt
Söndag - promenad ca 70min

Rätt aktivt, faktiskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar