14 mars 2013

Bad sleep

Vet inte riktigt vad som pågår i mitt huvud nu just, men tydligen allt för mycket... Har nämligen blivit drabbad av sömnproblem. Egentligen har jag väl alltid haft mer eller mindre problem med att sova, speciellt på den punkten att det tar en tid innan jag somnar, och sen vaknar jag några gånger under natten pga diverse orsaker. Nå, nu har det gått så långt att det ibland kan ta flera timmar för mig att somna. Fast hur trött jag är på kvällen, så går det inte att få tag i sömnen. Jag försöker läsa eller skriva dagbok eller spela på telefonen, tänka på trevliga saker... Inget funkar! Ligger bara och vrider och vänder mig och blir tokig på att jag aldrig somnar. Sen vaknar jag flera gånger per natt, ibland när jag ska svänga mig, och så tar det igen en stund innan jag får tag i sömnen pånytt. Lägg till att jag börjat vakna tidigt på mornarna också, så kan ni plussa ihop varför jag ser ut som en sömngångare. Hoppas att detta bara beror på stress, så det inte är ett ihållande fenomen! Sömn är ju så viktigt för mänskan.

Nå, i varje fall så hade jag satt alarmet på klockan 9 idag. Åt frukost, fixade mig, och nu sitter jag här. Ska skriva en stund på kanden, innan jag slänger i mig mat och trampar iväg till skolan. Ska träffa handledaren (igen) och diskutera resultatdelen. Klockan 12 ska jag vara där. Fasar redan för cykelturen i kylan... Sen tänkte jag mig E&Y-städning efter det. När jag återvänder hit är det bara att skriva för brinnkära livet, tills det blir dags för zumba 18:45. Så det är väl ungefär vad jag har på agendan idag!

4 kommentarer:

 1. e kallas K A N D I S T R E S S ! ;)
  had liknand problem jag i vintras just före kanden sko inskickas , men sen tå an va opponera o e lugna ner se på skolfronten så börja ja sova bättre igen.
  Hoppas tett o "bara" e stress o att e går över sen tå kanden e inskicka :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. joo ja tror nog he ja å! he har bara vaari värr me sovasi jo närmari deadline vi kombär... nå, snart ere över! ska hoppas ja får sova langa sköna näter ostört tå :)

   Radera
  2. men he e vel int så läng kvar ti deadline?! Så bara du orkar några nätter till så blir e no bättre sen! :) He e så skönt (o nervöst) att skick in an, men efteråt känns e så himla bra :)
   C U tomorrow!

   Radera
  3. nänå egentligen så heitt e jo att vi sko lämn in åt handledarn IDAG. men min handledar vila ha föst 28.3... så några dagar har ja enno på me ti stress! ska hoppas e känns betär baket :)

   ses imåro, ska bli najs!

   Radera