6 mars 2013

Mornin' fellas

Väckning 09:15. Har som vanligt sovit ganska dåligt inatt. Vet inte vad jag ska börja göra, för att vakna varje gång man behöver svänga sig är inte speciellt trevligt! Åtminstone inte för mig som svänger mig 100 gånger per natt... Är så fruktansvärt sjuk i axlarna också när jag vaknar, när jag ligger på så konstiga sätt. Suck alltså..
Ledig dag på agendan idag. Längtar så innerligt till den dagen då en ledig dag i kalendern faktiskt ÄR en ledig dag. För tillfället innebär det bara "tidiga" morgnar, kandskriverier osv. Och alltid när jag skriver kanden måste jag sitta, vilket i sin tur leder till ännu sjukare rygg. Dessutom slipper jag aldrig denhär förbannade förkylningen! Får nog snart dra tummen ur röven och gå till läkaren, för antar att det inte är normalt att ha sjuk hals i 6 veckor!?

Nåja, nu ska jag sluta klaga! På agendan idag alltså: titta igenom videofilmningarna från ställe 1 en sista gång, och skriva ner, så är resultatredovisningen helt klart. Eventuellt inleda diskussionskapitlet... Sen börja på med hemtenten genom att besvara 2/4 frågor (resten på fredag). Zumba 16:15, annars inte mycket pågång! Det sjukaste är att varje morgon när jag vaknar längtar jag tills det blir kväll igen... Säger väl ganska mycket om hur stressigt liv jag har just nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar