7 mars 2013

Det eviga tjatet om sommarjobb

Nu har jag skickat två mejl angående sommarjobb. Har i princip sommarjobben på det klara redan, men börjar vara lite osäker på vilken väg jag ska välja.
Helst av allt vill jag ju förstås jobba på dagis, men eftersom det är sällsynt att de tar in extra personal på sommaren pga. samkoordineringar (fyra dagis kan bli till ett som håller öppet = finns ganska många "tanter" att ta till). Nå, skickade i varje fall åt en dagvårdschef och erbjöd mig ifall de skulle behöva nån.
Kalles syster Ida tipsade också om sitt "gamla" sommarjobb, där hon jobbat med yngre flyktingbarn. Det låter också väldigt intressant i mina öron, även om jag inte är sådär heeelt hundra sugen på skiftesjobb. Antar  dock att det är något man lär sig!
Sen har jag ju redan fått jobb på Solstrands för tredje året i rad. Har nog trivts helt bra där även om det är långa dagar och inte världens bästa lön. Vet ju i varje fall att jag har det jobbet i maj-juni om inte annat. Sen kan jag ju som vanligt åka med Fastighetsservice och vaxa Mirka 2 veckor i juli, så har jag ju hela sommarn "på raden".

Trodde att jag inte skulle behöva fundera på sommarjobb mera i mitt liv... Men intalar mig att dethär det MÅSTE ju vara sista sommaren jag gör det!? Hoppas förstås på långvarigare tjänst till nästa sommar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar