28 mars 2013

Påsken inledd

Gjort idag:
Varit i skolan mellan 8:30 och ca 14. Lyssnade till en klasskompis' kandpresentation, och presenterade sen själv. Tyckte det gick bra, och får väl vara nöjd nu när det är över! Lunch i den nya restaurangen som näst, smarrig mat och snygga utrymmen! Och det viktigaste: no more papperstallrikar and plastbestick! Sen satt jag i datasalen och redigerade lite i kanden i väntan på att få gå på skrivhandledning.
Kom hem nån gång efter två. Böt kläder, slängde i mig några vindruvor, och bilade sen iväg på diverse ärenden. Back home gjorde jag fiskpinnar, ägg och spenatsås åt mig. Sen fick jag spunk och satte igång med städningen i förtid här - diskade hela veckans diskberg, putsade köket centimeter för centimeter, drog ner gardinerna, tog bort kuddöverdragen, vädrade och dammade dem... Ja, imorgon återstår då att tvätta fönstren, dammtorka, dammsuga och skura, samt påskpynta. Då blir det påsk här i hushållet också!

Och så lite bilder på det:
När jag åkte till butiken drog jag på mig en riktigt vårig outfit, så skönt!
(och fråga inte vaför jag har huvudet sådär...)
 Detta fina smycke köpte jag av Sara igår
 Orange tulpaner, of course! Får se hur många dagar de lever... Är verkligen inte duktig på att hålla dem fräscha!
 Årets påskgodis. Försöker intala mig själv att hälften bara är till för dekoration...
 Tyckte min glasburk var så tom och tråkig när jag gjorde mig av med "julburken" - satte i en prydnadsblomma. Synd bara att den inte är orange!
 Vadå smutsiga fönster...
 Så naket det blev här!
Strykjärnet och vårgardinerna står snällt och väntar på morgondagen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar