7 mars 2013

Ain't got time for this

Jaja, borde lära mig att lita på min kropps signaler! Ryggen brukar aldrig kännas sådär inflammatoriskt sjuk for nothing - och visst kände jag mig extra hängig igårkväll när jag tvingade mig själv kolla ett till Fringe fast jag gärna hade slängt mig redan 22:15. Var helt dyngtrött, men kunde bara inte somna. När jag sen somnat vaknade jag ganska fort och insåg att det inte var ryggen som gjorde ont längre... Kallsvettades som en gris och frös ungefär lika mycket. Feber it was (har ju ingen termometer, men man vet ju såntdär!).
I morse när jag steg upp hade jag så sjuk hals att jag knappt kunde prata, än mindre svälja utan att få en tår i ögonvrån. Var så febrig att jag inte ens orkade äta upp gröten. Fick just och just på mig ytterkläderna också. Trampade till skolan och trodde jag skulle dö av försvagade muskler. Fick gå sista biten till skolan, eftersom uppförsbacken var för tung för mig. Svettades som en idiot när jag kom fram. Nå, Buranan kickade småningom in, och det började kännas lite bättre. Ringde hälsovårdaren och fick bokat in en tid till studenthälsans läkare. Överlevde dubbeltimme Barn med behov av särskilt stöd, åt ärtsoppa och plättar och gick till läkaren. Och så visade det sig då, att det är bihåleinflammation jag har. Igen. För fakin tredje gången på under ett år! GAAAH. Gick tillbaka till skolan, hade allra sista gitarrlektionen (snyft), och trampade sen hem.

Nu är jag så trött och slut att jag knappt orkar sitta här och skriva detta inlägg. Blev faktiskt tvungen att lägga mig i sängen och vila emellan, haha! Alla mina planer går i stöpet nu också med denhär sjukdomen... Hade planerat att vara hurtig och skriva resterande två frågor på hemtenten och sen sticka på zumba 18:45. Imorgon skulle jag sen vara pro och göra klart kanden. Tja, vad tror ni jag kommer få uträttat denhär helgen nudå? Om jag ens får inlämnat tenten före imorgonkväll och kan börja läsa på BMBASS (barn med beh...) så får jag väl vara nöjd...

Fakk majj lajff!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar