18 januari 2013

FREDAG!

Godmorgon på er, kära läsare! Tror jag aldrig någonsin har varit såhär glad över att det är fredag, faktiskt. Har bestämt att fredag får bli min favoritdag från och med nu. Eller ja, i alla fall de fredagar då gubben kommer hem. Annars blir det the worst day of the week, typ.
Hade satt alarm på noll niohundra i morse. Steg upp, gick på wc, kollade på termometern, och kröp tillbaka ner under täcket. Visserligen var det "bara" -15 utomhus, men bestämde ändå att jag får skippa morgonpromenaden.

Nu har jag då ganska nyligen vaknat (la alarmet på 11, annars skulle jag nog sova länge ännu...), packat väskan, och ska strax värma lite mat åt mig. Efter det har jag några timmars videofilm-genomgång och analys framför mig. Suck... Har verkligen ingen motivation, är så rastlös idag! Men kanske bra, så går tiden fortare. Om jag ännu har tid på mig kanske det blir en eftermiddagspromenad, innan duschen och kladdkaks-bakning. Ungefär klockan sex ska jag befinna mig i Forsby hos Therese, och så blir det efterlängtad klassträff med Yrkesflickorna. Tio startar jag sen iväg söderut, för att hämta upp Kalle från st1 i Årvas strax efter elva. Oh happy day <3

Ettäs sellanen perjantai!
Vad gör ni idag då?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar