22 januari 2013

Another sunny morning

Goodmorning sunshines! Blir lika glad varje gång jag öppnar persiennerna och ser att det är strålande solsken och blå himmel där ute. Börjar verkligen få vårfeelis nu! Värst är att 1. det är januari 2. det har fortfarande inte varit nån köldknäpp 3. snön kommer ändå stanna tills slutet av april. Sååå... Depressed? Nja, vinter är nog härligt det också!

På agendan idag: Ska slappa här en stund till, fixa lite mat klockan tolv, packa på mig kläderna, traska iväg till E&Y för veckans städning, sen tillbaka hem och skriva lite på kanden (hoppeligen), koka laxsoppa, och sen småningom iväg till Årvas på styrelsemöte. Och så hade en till dag gått, och plötsligt är det fredag igen, jihu! Är förresten ganska vikovill just nu... Satt och läste reklam och kunde inte fatta varför det stod "erbjudandet är i kraft måndag 21.1 ..." när jag var helt bombsäker på att det är måndag 22.1 idag. Hmm, kanske för att det VAR måndag igår, det var bara i min värld det kändes som söndag!

Fick annars lite ångest när jag försökte hitta sömnen inatt. Konstaterade att de flesta av böckerna jag lånat till kanden går ut 4.2., så innan dess borde jag egentligen ha nyttjat dem redan. Det borde alltså betyda att jag har ganska exakt 2 veckor på mig att skriva hela teoridelen... Impossible? Ja, för tillfället känns det faktiskt så. MEN! Jag gjorde också upp en plan i huvudet - om jag skriver lite idag, ganska mycket på torsdag, och sen eventuellt lite på lördag också, och så har jag ju för fakks sejk sju dagar på mig nästa vecka... Kan inte vara helt omöjligt att få skrivet ca 10 sidor text på den tiden!? Men vänta bara... Har varit så duktig på att skjuta upp allt hittills, att jag snart får börja tvivla på om jag får skrivet något alls innan v. 11's deadline. URK.

Och här har ni dagens jag!

2 kommentarer:

 1. 10 sidor på ca 10 dagar e int omöjlit, bara man tar se i krgan o faktist gör e. MEN ja känder no igen dilemma att skutt upp saker o ting.. försök bara få undan så myki som möjlit in i vikona så behöver du int sita o skriv på helgen tå K e hejm :) lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. nä ja tycker he ja å, att he låter itt så omöjlit.. dessutom funkar ja så, att tå ja eingang böri skriv så blir e no enkelt 5 sidor :)
   tänker he ja å att ja ska fösök få gjort allt in i vikona, å ha ledit på häljan.

   Radera