28 januari 2013

En lite annorlunda måndag

Väckning 07:15 i morse. Åt frukost, fixade mig, tog picket och packet o hoppade i bilen. Åkte den snöiga och tråkiga Riksåttan till Årvas, och infann mig på dagis runt 08:30. Var först med 4-5-åringarna, och for sen vidare över till förskolan och hade eftis där framtill 16:30. Härligt att träffa "mina" förskolebarn igen! En riktigt rolig dag har jag alltså haft idag. Blir bara mer och mer övertygad över om att jag har världens bästa jobb :)

Via Apoteket, och sen iväg den långa vägen till Jeppis igen. Hittade en portion laxsoppa i frysen och käkade tillsammans med några surskorpor. Böt kläder och körde till AK för veckans städning - var aktiv och skurade nästan hela stället (tröttnade när jag hade 3 rum kvar), så det tog en stund...
Nu ligger jag hemma på soffan och är sur över att det inte blev nån zumba idag. Hade ju tänkt att jag skulle ha tillfrisknat tillräckligt tills ikväll, men tyvärr har jag nog varit ganska krasslig hela dan. Så tänker mig att på torsdag kör jag ett 20 minuters abs, och sen blir det zumba vid Z på lördag. Onödigt att göra sig sjukare än vad man redan är genom att börja träna för tidigt! Tycker åtminstone jag... Ska ju rida nån dag också, så motion får jag nog ändå.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen elda igång några avsnitt Fringe och sörpla i mig lite te innan det blir natten. Hejtå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar