17 januari 2013

F-f-freezin

Huu vad jag är frusen ikväll! Sitter som bäst och myser i min OnePiece OCH har virat in mig i nya Fastighetsservice-filten (en såndär supertjock med såndär mjukt "ludd" på insidan). Ska ännu koka mig en varm kopp te, så kanske det reder sig. Mätte att det är nästan 4 grader kallare i sovrummet än här i vardagsrummet, inte undra på att jag frusit om morgnarna...

Vad har jag sysslat med idag då, kanske ni undrar? Tja, började dagen 07:30 med att äta frukost och fixa mig. Gick sen ner till bilen with my fingers crossed och hoppades att vrålåket skulle starta i -20 utan motorvärmare. Fick glöda några gånger, men visst gick det! Annat hade det varit med stackars Nissipissi, har jag på känn. Åkte iväg till Nykaabi, och har spenderat dagen som vikarie på Skogsstjärnan. Måste säga att det kändes som att komma hem, fastän de flesta av barnen hade bytts ut sen långa praktiken i våras. Fortfarande ett härligt gäng! Hade en riktigt rolig och givande och bra dag.
Åkte hem till Jutas, slängde hastigt i mig lite käk, och tvångsstartade Hiluxen för en åktur till stallet. Gissa om det var kallt att rida idag... Blev en ganska lugn en timmes barbackatur för mig och tanten ikväll.

Nu har jag nyss pratat med gubben, som jag ääääntligen får pussa och krama om ca ett dygn! Ska ta och koka dendär tekoppen och sätta igång nyaste HIMYM och New Girl nu, innan jag kryper till kojs. Tänker mig sovmorgon imorgon... Adios amigos!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar