8 januari 2013

Curacao dag 2

 Goodmorning!
Gick och lade oss så fort, så vaknade lite väl tidigt, runt 6:30... Blev sur när jag såg att det var mulet väder.
 Fixade dunderfrukost! Såhär såg i princip alla mina frukostar ut: juice, en kopp te, gröt/kvarg med müsli, frukt/bröd och ibland ägg. Orkade länge på det kan jag säga!
 Tja Bengt! Tycker han liknar en drake. För övrigt var jag nog lite rädd för honom, måste jag erkänna...
 Chillin' on the terass efter ett skönt dopp i det blå. Härligt när temperaturen och vattnet var detsamma även om det var mulet.
 Mr Smoker.
Själv började jag må lite illa efter att vi hade simmat. Jetlagged as fuck! Fick ligga inomhus och läsa, vila, äta huvudvärkstablett.. Inte trevligt! Mådde ganska dåligt hela dagen faktiskt.
 Sen åkte vi iväg mot lite civilisation, ca 10min tog det att köra till.. ja, vet inte vad man ska kalla det, inte in till stan, utan till nån slags bya-civilisation med lite butiker och sånt. Var till att börja med och handlade lite förnödenheter. Åkte sen hem med sakerna, och tog lite kaffepaus. Åkte sen för att söka lite käk. Hamnade på KFC och fick lite kyckling i oss där.  Skönt att det inte var så stekande, vår bil var verkligen trång! Tur att vi hade AC i alla fall...
 När vi kom tillbaka hade de julpyntat. Kändes liksom liiite fel!
 Här sov jag och Kalle
 Mami och papis (Kati hade en säng i vardagsrummet)
 Vårt badrum, där det både var stopp i rören och kackerlackor.. Wihu liksom!
 Vardagsrummet, och Kati som fjollar...
 Kitchen
Matbordet och dörrarna ut mot terassen
 Vi handlade snorklar!
 Måste förstås testas!
Sen låg jag och läste en stund, tills det blev dags att duscha och fixa sig. Tiden gick verkligen otroooligt långsamt! Började bra med att hårfönen och adaptern började ryka... Tur att mitt hår torkar fort!
 Åkte sen iväg den långa, kringliga, guppiga vägen till Westpunt (ca 40km). Där hade vi bokat bord på en restaurang vid namn SolFood. Supermysigt ställe!
 Käkade smarrig ham&cheese pizza
 Och till efterrätt brownie med glass, grädde och chokladsås. Helt sjukt gott, drömmer ännu om den...
Tillbaka vid hotellet (efter en hemresa som kändes som för evigt, då jag började må illa igen...) hade de fixat julmysbelysning! Hade tänkt spela lite kort, men var helt slutkörda, så vi gick och lade oss klockan 22... zzz

1 kommentar:

  1. Hej hallåå, inte var ju vessan så uslig som du får det att låta. Rören bråkade ju bara sista dygnet och två ynka kackerlackor såg vi.

    SvaraRadera