10 januari 2013

Curacao dag 5

Började "som vanligt" dagen runt 8-halv 9. Sedvanligt med frukost, lite slapp, och sen ut i solen. Och vilken strålande dag sen!
 Kalle och jag låg oskyldigt och stekte och lyssnade på musik mellan doppen. Plötsligt hörde jag Kalle säga "Mimmi?" och peka neråt. 5cm från min hand stod Bengt och spanade. Solade inte mera efter det...
Packade ihop väskorna och åkte iväg till Vaersenbaai (Kokomo beach), en riktigt härlig strand! Blått vatten, blå himmel, palmer... Precis som jag hade föreställt mig Karibien!
 
Superfint snorklingsställe var det också! Massor av häftiga stenar och fiskar såg vi. Snorklarna var nog ett jättebra köp!
 
Sen blev det lunchpaus.
Jag åt quesadillas - de andra åt megastora hambugare.
 
Hle familjen samlad.. eller tja, nästan i alla fall.
Jobbade på brunan...
 
.. he byri ta se!
Kalle simmade iväg till "flotten" och satt där och filosoferade en stund.
Sen snorklade vi mera.
Som ur en katalog!
 
 Till och med Kalle börjar bli lite brun!
Var ganska länge, for hem först runt fem-sex tiden. Duschade och fixade oss, slappade en stund.
 Åkte en bit bort till Blue Bay Beach och restaurangen Azzuro. Eftersom vi inte hade bokat hamnade vi att vänta lääänge.. 1,5h tror jag vi satt. Sen när vi fick bordet visade det sig att det hade varit ledigt hela tiden. SUCK liksom! Var så hungrig vid det laget att jag höll på att dö, men eftersom klockan var nästan tio, fick jag så lov att beställa lite "lättare" middag...
 Grillad lax och potatismos it was! Ganska gott faktiskt.
När vi kom hem igen blev det of course kortspel innan vi gick och lade oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar