8 februari 2018

Två veckor

Idag är det exakt två veckor tills det är beräknat att min inneboende i magen ska titta ut. Vet ju att det finns risk för att gå över tiden, men hoppas verkligen att hon skulle komma runt beräknat. Börjar minst sagt ha lejdon på att vänta nu.. Idag är det igen en sån där riktig tråk-dag, då jag för nåt i världen inte kommer på något att fördriva tiden med. Förutom mina morgonrutiner - gå på vessan, tvätta fejset, äta frukost, bädda sängen, borsta tänderna, samt plocka undan eventuell disk och kläder - har jag bara scrollat igenom sociala medier och ätit två kokosbollar. Raderade en del bilder i mitt Instagram-flöde, så nu kan jag ladda upp lite nytt igen, haha! Fick bokat en tid till tandsköterskan tills imorgon, minst sagt i grevens tid (får gå på en gratis putsning under graviditeten)! Blev också ordinerad en till tablett blodtrycksmedicin, för att trycket inte håller hela dagen med en tablett.

Har planerat in en promenadrunda här på eftermiddagen, synd bara att solen som verkade vilja kika fram i morse har sökt sig bakom molnen nu.. Temperaturen har dock stigit till behagliga -5, så borde ju vara lite skönare att ta en tur än i -17 som det varit. Annars så finns det inga skåp kvar att städa (eller jo, i tamburen, men det känns faktiskt rätt onödigt då vi knappt använder dem ändå) eller några "uppdrag" att utföra i väntan på babyn. Bastuskurandet väntar jag med ännu om det börjar kännas som om hon aldrig kommer.. Baka skulle jag känna för idag, men vet att om jag bakar så äter jag också, och det behöver jag inte just nu.

Jaja. Som ni hör, inte mycket vettigt att komma med denna torsdag i livet. Får väl hoppa i ytterkläderna nu och sen se vad jag hittar på resten av eftermiddagen i väntan på sambon. Kanske dags att börja se de där Sagan om Ringen- och Hobbitfilmerna?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar