12 februari 2018

Madde hjärta Rico

I lördags fick vi vara med och fira bröllopsfest för en av mina bästa kompisar Madde och hennes Rico. De gifte sig i största hemlighet på sin årsdag i december, och valde att bjuda in till fest för sina allra närmaste nu i februari på Glasbruket i Vexala. Som ni redan hört så var det väldigt osäkert om jag och Sebastian överhuvudtaget skulle åka på festen, i och med mitt preggo-tillstånd.. Skulle ha blivit väldigt olycklig om jag missat festen, så tack och lov att vi kunde åka en sväng åtminstone! Det var en liten tillställning med bara de allra närmaste vännerna (släkten hade de firat tillsammans med på dagen), och stället var så fint pyntat och allt var bara riktigt mysigt. Vi blev bjudna på paj och sallad åtföljt av kaffe och tårta, Maddes bror och bästa vän hade ordnat lite program också. En riktigt gemytlig kväll! När övriga började söka sig ut i jacuzzin och bastun så smet vi hem för kvällen, trött och slut som jag var. Men tackar så hjärtanes för en fin fest! Tyvärr ville inte min telefon riktigt samarbeta i skymningsljuset, så bilderna är aningen suddiga.. Men ni ser väl vad de föreställer hoppas jag.

 Tacopaj, lax- och räkpaj samt två olika sallader bjöds vi på. Gott!
 Klassisk lek 1 - gästerna stiger upp på ett påstående som passar, och brudparet gissar vad de som stiger upp har gemensamt.
Tårtbordet. Mest hade jag och Louise nog väntat på biskvierna.. Mmmm!
 
Fin moussetårta med smörkräm runt!
 "En mingelbild".
 Klassisk lek 2 - vifta med skon på ett påstående som passar in på bruden/brudgummen.
 Som avslutning hade programvärdarna ännu ordnat Hela havet stormar. Sebastian, som annars sällan ställer upp på något extra, var stolt när han NÄSTAN vann...
 Vårt fina brudpar <3
 Madde var så fin i sin klänning från E/S design.
 Bordsdekorationerna föll mig precis i smaken. Dem hade brudens far fixat ihop!
 Buketten fick jag fångat på bild också, tydligen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar