11 februari 2018

Go to BB or go to best friends wedding party

Så det blev lite tyst här på bloggen. Inget barn i sikte ännu, om det var det ni trodde.. Men inte långt ifrån! På fredag var jag en sväng till Vörå till tandsköterskan, och svängde sen in via jobbet för ett besök. På kvällen började jag må lite dåligt och hade hemsk huvudvärk. Hade kusin Heidi på besök men försökte ta det lugnt bara. Blodtrycket var onödigt högt och det hjälpte inte fast jag tog medicin (har nu uppdoserat till två tabletter om dagen). Gick och lade oss i hopp om att det skulle kännas bättre på morgonen. Tyvärr var trycket fortfarande högt, så jag lydde rådgivningstantens råd att ringa in till förlossningen om trycket spökar. De bad mig avvakta: Skulle undertrycket stiga över 100 eller om huvudvärken kommer tillbaks ska vi komma in. Vi åkte iväg till Kimo och chillade där några timmar och fick lite lunch i magen. Kändes inte precis bättre, men inte sämre heller. Mätte trycket när vi kom hem, inga förändringar. Lite begynnande huvudvärk, men det strålade från min sjuka nacke. Tog en lång skön dusch och så kändes det faktiskt lite bättre.

Här var alltså det stora valet då: Åka in till BB och kolla upp mig, eller iväg till Glasbruket på Madde och Ricos bröllopsfest. Tyckte att jag var lite piggare, så vi plockade upp Louise vid halv sjutiden och styrde kosan mot Vexala. Festen ska jag berätta mera om sen, och sätta in lite bilder! Vi orkade i varje fall till halv elva ungefär, sen åkte vi hem. Jag var helt döslut. Sov dåligt i natt också, hade mycket sammandragningar, varav några faktiskt kändes mer än vanligt. Så nu känns det nog som om hon inte hålls inne många dagar/veckor till.. Om jag ska lita på min intuition! Idag är jag trött, har undertrycket på 95 (före medicin) och begynnande huvudvärk. Fortfarande osäker om det bara är från nacken.. Frågan lyder - kommer jag ha ett barn om några dagar?

Foto: Maria 

3 kommentarer:

  1. Snälla lilla E, vänta lite till ännu tills mommo kommer hem 😍

    SvaraRadera
  2. Jag tror ni inte har så långt kvar :) av den orsaken att jag hade själv problem med blodtrycket från typ dag 1 och åt medicin men i slutet båda gångerna så började trycket stiga och inte länge efter så föddes de och då sa barnmorskan första gången att de märker nog av när hälsotillståndet för mamman försämras :)

    SvaraRadera
  3. Hoppas att du har rätt! Tycker jag börjar ha lite "lejdon" av att vänta nu ;)

    SvaraRadera