4 december 2016

Throwback

När jag varit ensam nu i helgen har jag tänkt mycket på hur det var när jag var i USA i somras. Har konstaterat att det garanterat var mycket värre för Sebastian än för mig. Jag menar, jag hade ju så himla mycket att se och göra hela tiden, fick uppleva nya platser, träffa nya människor, se saker jag bara drömt om att få se i verkligheten... Medan han bara gick här hemma och väntade.

Nu är det lite omvända roller. Jag har mest gått hemma och rullat tummarna och han har haft program hela helgen. Okej, tre dagar går väl ändå inte att jämföra med fem veckor, men ni kanske fattar principen. Så mycket enklare när man har annat att tänka på och dona med! Verkligen längesen jag haft den där tunga känslan av saknad i kroppen. Men det är bra tror jag, att man får sakna lite ibland. Man uppskattar ju varann så mycket mer sen när man väl får vara tillsammans igen. Får väl bara hoppas att han saknat mig också... För när han åkte iväg på fredag morgon och jag klamrade mig fast vid honom framför ytterdörren sa han "Jaja, it ere jo precis som att ja ska far ti rymdin!". L-O-V-E.

Men alltså. Vad jag egentligen tänkte med det här inlägget var att slänga mig tillbaka ett halvår i tiden med lite bilder... Fatta att det redan är ett halvår sen jag åkte iväg till USA! Så här kommer några favoriter från mitt stora äventyr. Och nån vacker dag SKA jag återvända. Va så säker på he!

Blir nästan lite tårögd bara av att se på bilderna. Nu först kommer längtan tillbaka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar