16 december 2016

Is there anybody out there?

Hallå? Är det någon här? Känns som om jag är en ensam liten figur på en enorm scen, med ingen ute i publiken. Jag bara pratar för mig själv här. Har fått nästan exakt noll respons på julkalendern i år. Okej, ni kanske tycker det är tråkigt med ett recept om dagen. Själv tycker jag det är ganska kul att gräva i receptarkivet, dela med mig av vardagsmaten på det sättet jag brukar göra det, och till och med behöva prova något nytt för att ha nåt att sätta ut här på bloggen. Ingen annan som tänker så? Nähepp.

11 kommentarer:

 1. Jag e i alla fall jär, å ja åppskattar att do deilar med de åv receptin. :) Ja testa att lag rotmos å ugnskorv me koskenlaskijaost enligt tett recept järomdan å he bleiv sååå gott. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nå va bra om e glädjar ein åtminstoni, mission accomplished :D å jaa, visst ere gott!?

   Radera
 2. Jag har sparat några av recepten, man tackar! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. bra bra om di kommer ti användning :)

   Radera
 3. Å jag e jäääär! :D å åppskattar julkalendern jättemytchi, mera recept bara!

  SvaraRadera
  Svar
  1. nå ja gissa he att to sko gill, som efterlyst na recept jär en tid san :D

   Radera
 4. Här är en till som gillar din julkalender! Har läst din blogg länge, men kommer mig aldrig för att skriva en kommentar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. man tackar! :) vet själv att jag är dålig på att kommentera, det känns ju så jobbigt på nåt vis, fast de egentligen int e så tungt att rista ner några rader ibland..

   Radera
 5. Och jag är här, läser och tackar för recepten :)

  SvaraRadera
 6. Jag är också här!Uppskattar dina Julkalendrar! men har inte fått till det hur man kommenterar än, får göra det anonymt... ?? Kram Marianne <3

  SvaraRadera