2 april 2018

Påskhelgen

Hej kompisar! Hoppas ni alla haft en riktigt avkopplande och skön påskhelg. Det har åtminstone vi haft! Har njutit av att ha pappa i huset hemma, varit ute på promenader i det härliga solskenet, umgåtts med familjerna, träffat kompisar, ätit god mat (och alltför mycket godis...) samt tagit det lugnt bara. Nu återgår vi till vardagen igen då, vad nu det riktigt innebär när man bara är hemma..

April har det hunnit bli också, även om man inte kunde tro det när man tittar på vädret.. Den här tiden förra året hade jag redan storstädat balkongen och riggat inför vårens och sommarens ankomst. Sebastian skurade faktiskt balkongplattorna lite idag, men tror nog tyvärr inte vi kan sitta där på några veckor ännu. Ifjol hade jag också sått örter redan den här tiden, men det har också blivit på hälft detta år. Nå, kanske jag hinner ännu. Borde också småningom fundera på att ta hem mina pelargoner från vinterförvaringen i Kimo. Men kanske bäst jag låter det hållas på plus på nätterna först!

Som ni säkert förstår så passar jag på att göra "mina saker" medan dottern sover, vilket också är fallet just nu. Dagens projekt var att knåpa ihop en dopinbjudan! Vi var på mat till Kaffestugan med min familj vid 3-tiden, och Eleonore sover ännu.. Suck, gissar det blir svårt med nattningen i kväll igen. Just nu är hon inne i nån slags fas då det blir full panik när det är läggdags. De senaste tre kvällarna har vi skrikit ännu vid halv tolvtiden... Hjälper varken att mata, trösta, byta blöja eller låta henne ligga mellan oss. Måste bara låta det ta sin tid. Jobbigt! Men annars har vi det bara bra största delen av tiden.

 En kanske inte så lyckad mor-dotter bild.
 På långfredagen var vi i Kimo från eftermiddag till kväll. Gick på en skön promenad tillsammans med svärmor.
 Nöjd i pappas famn.
 På lördag kockade Sebastian ihop en så god middag åt oss: Bläckfiskpasta.
 Veckans tulpaner fick bli orange och rosa. Satte också till eukalyptuskvistarna från en gammal bukett.
 En påskblomma som kanske fått lite för mycket vatten...
 På lördag kväll hälsade vi på hos Madde, Rico och Saga. Eleonore fick testa Sagas gamla babygym!
 Kristian och William, som var på besök i torsdags, hade med sig en räv. Trudi heter den, och passar bra att busa med!
Årets påskgräs såddes i äggskal. Kan också meddela att det inte var en bra idé att sätta chokladäggen där, det steg visst lite mycket värme från digiboxen...

1 kommentar:

  1. M had tokode tå ho va rikti lill å så ho va vaken seint på kvällda å man fick ga å vagg å fösök för att o sko somn. He kuna ta läng å had man otur vakna o igen tå man had lagt ner e. Men he gick om men just tå man sjölv e tröit på kvällda å sko vila ta e liti lugnt utan matas elle na furi man ska å ligg så ere jobbit.

    SvaraRadera