25 april 2018

Ett foto i timmen 24/4/18

Igår, tisdag, passade jag på att köra "ett foto i timmen", så att ni kan få se hur en helt vanlig dag i mitt/vårt liv ser ut just nu. Häng med!

10:00 Dags att stiga upp för dagen! Vi var dock uppe första gången 4:30 och sen igen 7:30.. Men kände inte för att ta några bilder då, haha!
11:00 Efter att dottern fått ny blöja och lite mjölk i magen brukar jag sätta henne i babygymmet så jag själv hinner äta frukost och plocka undan lite i köket.
12:00 Efter att ha matat ännu en gång brukar vi gå i sovrummet, Eleonore får ligga i sin säng och lyssna/titta på mobilen medan jag bäddar sängen och klär på mig själv. 
13:00 En som slocknade efter ännu en matning.. Jag passade på att blogga lite samt äta en portion överbliven baconpasta från dagen före. Observera mina snygga långkalsonger!
14:00 Vår dagliga promenad giv oss idag! Satte på regnskyddet på vagnen och allt, men sen regnade det inte alls under vår timmes runda.
15:00 Åt den sista tårtbiten efter dopet medan jag skrev klart ett blogginlägg.
16:00 Middagsförberedelser - sambon fixade potatis och morot, jag gjorde ugnskorven.
17:00 Bebben vaknade strax före halv fem. Vi låg en stund och pratade med bästa kompisen "Iloiset kasvot" på skötbordet. Bästa hon vet!
18:00 TV-tajm med favoritprogrammet just nu: Fixer Upper. 
19:00 Dottern somnade en timme liggande på min mage. Mys!
20:00 Kvällsgym!
21:00 Dottern somnade för natten, solen på väg ner, sambon kom hem från Kimo och vi åt avokado med räkor och majonnäs till kvällsmål.

22:00 Go'natt! (bilden jag tagit var så suddig och ful att jag inte kunde lägga upp den, sori!)

1 kommentar:

  1. Va mysigt inlägg! :) Eleonore sir så nöjd ut. Å "Fixer Upper" å "Love it or List it" e heilt klart bäst på tv just nu.

    SvaraRadera